Ελένη Μενεγάκη: Η αγωνία για το μέλλον στο χειρόγραφο γράμμα στους τηλεθατές

default image

Με έναν ασυνήθιστο τρόπο η παρουσιάστρια προαναγγέλλει την επιστροφή της από τη συχνότητα του Alpha και στέλνει το δικό της μήνυμα για τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών. "Η πιο απρόβλεπτη τηλεοπτική σεζόν ξεκινά για εμάς" σημειώνει (pics+vid)

Μερικά εικοσιτετράωρα πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη δίνει στη δημοσιότητα το χειρόγραφο μήνυμά της προς το τηλεοπτικό κοινό που την ακολουθεί επί δεκαετίες σε κάθε της βήμα. Η κίνηση αυτή, που δύσκολα κανείς μπορεί να μην συνδέσει με τα πρόσφατα γεγονότα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, συμβολίζει ίσως και την απόφαση της τηλεπαρουσιάστριας να συνεχίσει στο πρόγραμμα της τηλεόρασης του Alpha παρά το αβέβαιο μέλλον του σταθμού που δεν εξασφάλισε τηλεοπτική άδεια.

 

“Σ’ έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά!” σημειώνει ξεκινώντας το ιδιόχειρο σημείωμα η Ελένη Μενεγάκη. “Η καθημερινή μας παρέα όλα αυτά τα χρόνια” προσθέτει. “Δευτέρα 3 Οκτωβρίου η πιο απρόβλεπτη τηλεοπτική σεζόν ξεκινά για εμάς” σημειώνει με σαφή αναφορά στο μέλλον του σταθμού.

 

“Σας περιμένουμε και πάλι. Γιατί ΜΑΖΙ περνάμε ΠΑΝΤΑ καλύτερα!!” σημειώνει κλείνοντας η Ελένη Μενεγάκη.

Εδώ και κάποιες ημέρες προβάλλεται άλλωστε και το animated trailer της εκπομπής:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα