Ελένη Ράντου: “Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση κι έχω δώσει χαστούκια”

Ελένη Ράντου: “Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση κι έχω δώσει χαστούκια”
Η Ελένη Ράντου στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος". Glomex

Για τον κορονοϊό, το "Κωνσταντίνου και Ελένης", το μήνυμα που της έστειλε ο Woody Allen, αλλά και την τηλεοπτική επιστροφή της μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος".

Στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός Ελένη Ράντου το βράδυ της Παρασκευής (05/06)., η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον κορονοϊό και τον τρόπο με τον οποίον παρουσιάστηκε στα ΜΜΕ, για το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου, στον σύζυγό της Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την μεγάλη επιτυχία του “Κωνσταντίνου και Ελένης”, αλλά και στο μήνυμα που έλαβε από τον Woody Allen, το κίνημα “Me Too” και τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάματος, όπως και για την περίπτωση να επιστρέψει τηλεοπτικά.


Ο κορονοϊός και το σποτ Παπαδόπουλου

Για τον ιδρυματισμό της καραντίνας μίλησε η Ελένη Ράντου, όπως επίσης και για τον συνεχόμενο βομβαρδισμό των ειδήσεων στη φάση της καραντίνας, ενώ σχολίασε το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Η γνωστή ηθοποιός ένιωσε ότι υποτιμάται η νοημοσύνη της, ενώ δήλωσε πως την κούρασε ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε το θέμα και ο διδακτισμός των καναλιών.

“Ο τρόπος ήταν πολύ διδακτικός, κούναγε δάκτυλο. Κουράστηκα με τον τρόπο που πάλευαν να με φοβίσουνε. Καλό είναι όταν τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά, να μην είναι ο φόβος που τον κρατάει, να είναι η γνώση”, ανέφερε.

Η ροκ και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε ακόμη για τη σχέση της με τη ροκ μουσική και ουσιαστικά απέφυγε να μιλήσει για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ενώ ανέφερε ότι η μητέρα της ήταν μεγαλύτερη φαν από την ίδια προς τον Έλληνα ροκστάρ.

Επιπλέον ανέφερε πως στο σπίτι δεν ακούνε πολλή μουσική, καθώς όταν κάποιος το κάνει ως επάγγελμα, θέλει “να κατεβάζει τους τόνους όταν βρίσκεται στο σπίτι του”.

Η τηλεόραση και το “Κωνσταντίνου και Ελένης”

Τα ρίσκα που δεν παίρνει πια η ελληνική τηλεόραση, η κρίση που ήρθε και έκανε πιο safe τα μονοπάτια που κινούνται τα κανάλια αλλά και η σύγκριση με την αμερικανική τηλεόραση.

Η Ελένη Ράντου δήλωσε πως η “Εργαζόμενη γυναίκα” ήταν η σειρά όπου πρωταγωνίστησε και αγάπησε πολύ, καθώς καλείτο σε κάθε επεισόδιο να υποδυθεί έναν άλλον χαρακτήρα.

Σχολίασε ακόμη το πόσο “φιλτράρονται” τα σενάρια μέχρι να βγουν στον αέρα, εξηγώντας παράλληλα γιατί έχει επιλέξει το θέατρο.

Μίλησε, επίσης, για τη σειρά που μετάνιωσε, αλλά ευτυχώς σταμάτησε λόγω της εγκυμοσύνης της, για τη στενοχώρια της για το “Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή” και τη σχέση της με τον Χάρη Ρώμα, ενώ σχολίασε το πόσο ξεκαρδιστικά ήταν τα παρασκήνια του “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

Το Netflix και η επιστροφή της σε σειρά

Πολύ κοντά στο να την ξαναδούμε στη μικρή οθόνη ως πρωταγωνίστρια σε σειρά βρίσκεται η Ελένη Ράντου, καθώς βρίσκεται σε σχετικές συζητήσεις με σκηνοθέτη.

“Υπάρχει περίπτωση να με δείτε τη νέα σεζόν, γιατί με όλη την έλλειψη που υπάρχει από την Πολιτεία για όλους όσους αφοσιώθηκαν στο θέατρο, σκέφτηκα μετά από πολλά χρόνια μήπως είναι ευκαιρία να κάνω κάτι τηλεοπτικά”.

Παράλληλα, μίλησε με θαυμασμό για τις σειρές του Netflix και τις παραγωγές που γίνονται στην εν λόγω πλατφόρμα, ενώ αποκάλυψε πως και η ίδια έχει “κολλήσει” και παρακολουθεί μανιωδώς.

Ο Woody Allen και η σεξουαλική παρενόχληση

Για την πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα της ηθοποιού, που ο Woody Allen της έστειλε μήνυμα συγχαρητηρίων για τη διασκευή στο έργο του “Jasmine”, λέγοντάς της μάλιστα ότι το δικό του όνομα θα έπρεπε να μπει κάτω από το δικό της, μίλησε η Ελένη Ράντου.

Επίσης, αναφέρθηκε στην κακή σχέση που έχει με τις επαναλήψεις των σειρών της, ενώ είπε πως το κίνημα “Me Too” αγγίζει τα όρια της νεύρωσης.

Δήλωσε πως είναι αυτονόητο ότι είναι κατά της σεξουαλικής παρεχνόχλησης, ενώ είπε πως τη βίωσε και η ίδια στον χώρο του θεάματος.

“Δεν έχω υποστεί ποτέ βιασμό, αλλά κάποιες φορές το φλερτ ξεπερνούσε τα όρια. Μάλιστα, έχω φτάσει σε σημείο να χαστουκίσω κάποιον”, ανέφερε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version