Ελένη Τσολάκη: Η συνεργασία με τον Γκουντάρα και το πρόβλημα υγείας

Ελένη Τσολάκη: Η συνεργασία με τον Γκουντάρα και το πρόβλημα υγείας
Η Ελένη Τσολάκη glomex - open tv

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Το πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο στο οποίο χρειάστηκε να υποβληθεί.

Καλεσμένη στην εκπομπή “After Dark” βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (01/04) η Ελένη Τσολάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεοπτική της συνεργασία με τον Γρηγόρη Γκουντάρα στην εκπομπή «Τι λέει;», κάνοντας λόγο για μια συνεργασία που δεν θα ξαναέκανε.

Την ίδια ώρα, η Ελένη Τσολάκη μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, για το οποίο χρειάστηκε να χειρουργηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο.

“Κρατάω στο μυαλό μου μόνο τα θετικά και αν με κάποιον άνθρωπο δεν ταιριάζω, δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ. Δεν θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω σε κάτι και να μου απαντούσε μετά εκείνος. Δεν υπάρχει χειρότερη συνεργασία. Μπορώ να σου πω συνεργασία που δεν ταίριαξα πολύ, συνεργασία που δεν πήγε όπως την περίμενα, συνεργασία που οι προσδοκίες μου ήταν μεγαλύτερες από αυτές που επαληθεύτηκαν. Αλλά αυτά τα ‘χειρότερη’, ‘καλύτερη’ και αυτές τις μεγάλες κουβέντες δεν θα τις πάρεις από μένα. Η αλήθεια είναι πως μετά το τέλος της εκπομπής δεν είχαμε μιλήσει για χρόνια. Μου έστειλε ένα μήνυμα μες στα Χριστούγεννα που ήμουν στο νοσοκομείο”, είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

Ενώ για την περιπέτεια της υγείας της, η ίδια δήλωσε: “Ήταν κάτι προγραμματισμένο, τον Δεκέμβρη ήταν μια καλή ευκαιρία για εμένα να μπω να χειρουργηθώ και να αναρρώσω, να το ξεπεράσω και να είμαι καλά και πάλι. Είναι κάτι που έχει περάσει. Αυτό που αξίζει να μείνει από όλη αυτή την ιστορία είναι ότι πρέπει να ‘ακούμε’ τα σημάδια του εαυτού μας και να τα προλαμβάνουμε. Γιατί το πιο σπουδαίο είναι να είμαστε καλά. Όλα τα άλλα έπονται και έρχονται”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα