Η Έμιλι Ρατακόφσκι τελικά έμαθε το φύλο του μωρού της πριν αυτό γίνει 18

Η Έμιλι Ρατακόφσκι τελικά έμαθε το φύλο του μωρού της πριν αυτό γίνει 18
Έμιλι Ρατακόφσκι Instagram

Μπορεί πριν λίγο καιρό η Ρατακόφσκι να δήλωνε πως το μωρό της δεν έχει φύλο μέχρι να μεγαλώσει και να αποφασίσει το ίδιο, ωστόσο σήμερα το αποκαλεί "αγόρι". Γιατί η Έμιλι έκανε το Instagram να εκνευριστεί.

Μία πολύ τρυφερή φωτογραφία όπου θηλάζει το μόλις 18 ημερών μωρό της ανέβασε η Έμιλι Ρατακόφσκι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα στιγμιότυπο που απέσπασε πάνω από 2 εκατομμύρια likes, αλλά και “δίχασε” τον κόσμο.

Το γνωστό μοντέλο που έγινε για πρώτη φορά μητέρα στις 8/3/2021 έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τη φράση “Beautiful boy” (=Όμορφο αγόρι), μία ατάκα που πυροδότησε τα σχόλια δεκάδων χρηστών του Instagram, οι οποίοι έσπεσαν να υπενθυμίζουν μία δήλωση που είχε κάνει το μοντέλο λίγες ημέρες νωρίτερα, όπου δήλωνε πως παρ’όλο που το μωρό της γεννήθηκε αγόρι, αποφάσισε πως δεν θέλει να μάθει το φύλο του μέχρι να γίνει 18 ετών και να αποφασίσει μόνο του.

“Μάλλον η μνήμη μου εξασθενεί, ωστόσο νόμιζα πως είχες πει πως το μωρό θα διάλεγε το φύλο του όταν θα μεγάλωνε”, “νόμιζα πως το μωρό σου δεν έχει φύλο”, “διόρθωσέ με εάν κάνω λάθος, αλλά εσύ δεν είχες δηλώσει πως το μωρό σου δεν έχει φύλο;”, ήταν μερικά από τα δεκάδες σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της Ρατακόφσκι.

Instagram (emrata)

Instagram (emrata)

Instagram (emrata)

Σημειώνεται ότι για την απόφασή της να μεγαλώσει το παιδί της “σε ουδετέρου φύλου περιβάλλον”, το γνωστό μοντέλο είχε αναφέρει, επίσης: “Μου άρεσε η ιδέα της επιβολής στο παιδί μου όσο δυνατόν λιγότερων στερεοτύπων για τα φύλα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα