Γέννησε η Έμιλι Ρατακόφσκι – Θα μάθει το φύλο του μωρού σε 18 χρόνια

Γέννησε η Έμιλι Ρατακόφσκι – Θα μάθει το φύλο του μωρού σε 18 χρόνια
Η Έμιλι Ρατακόφσκι Instagram / @emrata

Το γνωστό μοντέλο Έμιλι Ρατακόφσκι έγινε μητέρα. Η πρώτη φωτογραφία και η απόφαση να μεγαλώσουν το μωρό "σε ουδετέρου φύλου περιβάλλον".

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο το διάσημο μοντέλο Έμιλι Ρατακόφσκι, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η 29χρονη Ρατακόφσκι, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία θηλάζει το βρέφος και αναφέροντας πως γεννήθηκε στις 8/3/2021.

Στην ανάρτησή της, γράφει επίσης πως θα ονομάσουν το παιδί τους Σιλβέστερ Απόλλο Μπέαρ και θα το φωνάζουν Sly.

Λίγες μέρες πριν τη γέννηση του παιδιού τους, η Έμιλι Ρατακόφσκι δημοσίευσε μια σειρά από γυμνές φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Αν και το παιδί του ζευγαριού γεννήθηκε αγόρι, οι δυο τους αποφάσισαν πως δεν θέλουν να μάθουν το φύλο του μέχρι να γίνει 18 ετών και να αποφασίσει μόνο του.

Συγκεκριμένα, η Έμιλι Ρατακόφσκι είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες:

“Όταν ο σύζυγός μου και εγώ λέμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη ερώτησή τους μετά τα συγχαρητήρια είναι σχεδόν πάντα: ‘’Ξέρετε το φύλο του μωρού;’’ Και Θέλουμε να απαντήσουμε ότι δεν θα ξέρουμε το φύλο μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 και θα μας ενημερώσει τότε”.

Για την απόφασή τους να μεγαλώσουν το παιδί τους “σε ουδετέρου φύλου περιβάλλον”, το γνωστό μοντέλο είχε αναφέρει, επίσης: “Μου άρεσε η ιδέα της επιβολής στο παιδί μου όσο δυνατόν λιγότερων στερεοτύπων για τα φύλα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα