Ετεοκλής Παύλου: Τα τρυφερά καρέ με την κόρη του – Τον βοηθά να βάλει το τεχνητό πόδι του

Ετεοκλής Παύλου: Τα τρυφερά καρέ με την κόρη του – Τον βοηθά να βάλει το τεχνητό πόδι του
Ετεοκλής Παύλου Instagram / @eteoklispavlou

"Είμαι ένας άνθρωπος με αναπηρία και είμαι εντάξει με αυτό" είναι το μήνυμα του Ετεοκλή Παύλου για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Οι φωτογραφίες στο Instagram.

Το δικό του μήνυμα για την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στέλνει ο αθλητής και παρουσιαστής της εκπομπής “Breakfast@Star”, Ετεοκλής Παύλου.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες ποζάρει μαζί με την κόρη του από τη στιγμή του παιχνιδιού τους, ενώ δίπλα τους είναι το τεχνητό πόδι του. Μάλιστα, μία από τις κούκλες της μικρής Μελίτας βρίσκεται πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο.

“Η διαφορετικότητα είναι η καινούργια φυσιολογικότητα… Είμαι ο Ετεοκλής Παύλου, είμαι ένας άνθρωπος με αναπηρία και είμαι εντάξει με αυτό!”, γράφει χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος σε άλλο καρέ κρατάει αγκαλιά την κόρη του και την σηκώνει στον αέρα.

Η ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου

Παράλληλα, δύο φωτογραφίες πατέρα και κόρης δημοσίευσε και η Ελένη Χατζίδου. Στη μία εξ αυτών, η 3χρονη Μελίτα φαίνεται να βοηθάει τον μπαμπά της να βάλει το τεχνητό μέλος του, ενώ στην άλλη η γνωστή τραγουδίστρια σημειώνει πως η μικρήείναι περίεργη και φυσικά της τα εξηγούμε όλα μέσα από παιχνίδι”.

Οι φωτογραφίες της Ελένης Χατζίδου

Το ατύχημα και ο ακρωτηριασμός

Ο Ετεοκλής Παύλου τραυματίστηκε το 2013 όταν τον πυροβόλησαν κατά τη διάρκεια αιματηρής συμπλοκής έξω από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο δούλευε. Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από μερικά χρόνια, περιέγραψε το συμβάν:

“Δούλευα υποδοχή σε ένα βραδινό μαγαζί. Στα 23 με πυροβόλησαν. Τη στιγμή εκείνη ένιωσα έντονο πόνο γιατί η σφαίρα πέρασε όλα τα ζωτικά μου όργανα. Έκανα πολλά χειρουργεία μεγάλου ρίσκου. Ένιωσα ότι πεθαίνω, ότι ξεψυχάω. Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος”.

“Η κουβέντα που είπα μέσα μου ήταν ‘όχι ρε φίλε, πέθανα’. Μου έχει μείνει χαραγμένη αυτή η έκφραση. Ήμουν σε τεχνητό κώμα για ένα μήνα. Η μητέρα μου έμαθε στις ειδήσεις ότι πυροβολήθηκα. Όταν μπόρεσα να μιλήσω είπα ‘δώστε μου δύο πατερίτσες να φύγω’. Το πόδι μου ακρωτηριάστηκε όσο ήμουν σε κώμα. Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι. Όταν είσαι σε τεχνητό κώμα αποκολλείται κάτι μεγάλο από το σώμα σου, πολλές φορές ο οργανισμός μπορεί να ανοίξει τα μάτια. Δεν ένιωθα πόνο, αλλά άνοιξα τα μάτια και το είδα. Μόνο και μόνο το συναίσθημα ότι πεθαίνεις είναι κάτι που το κουβαλάς για πάντα μέσα σου είναι πολύ τρομακτικό”, εξομολογήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα