Ετεοκλής Παύλου: "Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι"

Ετεοκλής Παύλου: "Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι"

Ο Ετεοκλής Παύλου περιγράφεις τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε όταν πυροβολήθηκε και τον τρόπο που κατάφερε να ξανακερδίσει τη ζωή του

Ο Ετεοκλής Παύλου, βρέθηκε καλεσμένος μαζί με την σύζυγό του, Ελένη Χατζίδου στην τηλεοπτική εκπομπή "Dot" και μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια της υγείας του που τον ανάγκασε σε ακρωτηριασμό του ποδιού του.

"Δούλευα υποδοχή σε ένα βραδινό μαγαζί. Στα 23 με πυροβόλησαν. Τη στιγμή εκείνη ένιωσα έντονο πόνο γιατί η σφαίρα πέρασε όλα τα ζωτικά μου όργανα. Έκανα πολλά χειρουργεία μεγάλου ρίσκου. Ένιωσα ότι πεθαίνω, ότι ξεψυχάω. Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος", είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ενώ συνέχισε: "Η κουβέντα που είπα μέσα μου ήταν 'όχι ρε φίλε, πέθανα'. Μου έχει μείνει χαραγμένη αυτή η έκφραση. Ήμουν σε τεχνητό κώμα για ένα μήνα. Η μητέρα μου έμαθε στις ειδήσεις ότι πυροβολήθηκα. Όταν μπόρεσα να μιλήσω είπα 'δώστε μου δύο πατερίτσες να φύγω'. Το πόδι μου ακρωτηριάστηκε όσο ήμουν σε κώμα. Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι. Όταν είσαι σε τεχνητό κώμα αποκολλείται κάτι μεγάλο από το σώμα σου, πολλές φορές ο οργανισμός μπορεί να ανοίξει τα μάτια. Δεν ένιωθα πόνο, αλλά άνοιξα τα μάτια και το είδα. Μόνο και μόνο το συναίσθημα ότι πεθαίνεις είναι κάτι που το κουβαλάς για πάντα μέσα σου είναι πολύ τρομακτικό".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση
SHARE:

24Media Network