Eurovision 2021: Η πρώτη δήλωση της Τσαγκρινού μετά την πρόκριση στον τελικό

Eurovision 2021: Η πρώτη δήλωση της Τσαγκρινού μετά την πρόκριση στον τελικό
Η Έλενα Τσαγκρινού στη Eurovision 2021 EBU / THOMAS HANSES

Η Έλενα Τσαγκρινού παρουσίασε ένα φαντασμαγορικό performance με το τραγούδι "El Diablo" στη Eurovision. Τι δήλωσε αμέσως μετά την πρόκριση της κυπριακής συμμετοχής στον Τελικό.

Στον Τελικό της Eurovision προκρίθηκε η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo». Η κυπριακή αποστολή παρουσίασε ένα άρτιο και φαντασμαγορικό performance, που «μάγεψε» τις κριτικές επιτροπές και το κοινό, αποσπώντας αποθεωτικά σχόλια.

Το «El Diablo», που έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa, παρουσιάστηκε στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision μέσα από ένα εντυπωσιακό performance με οπτικά εφέ που βασίζονταν στους καθρέφτες και τις φωτιές, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του διεθνούς γνωστού Marvin Dietmann, ενώ τη χορογραφία επιμελήθηκε η Chali Jennings.

Η Έλενα Τσαγκρινού φόρεσε μία εκθαμβωτική δημιουργία της παγκοσμίου φήμης fashion designer Celia Kritharioti, με μέταλλο, πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα. Το χτένισμα επιμελήθηκε ο Σταύρος Λιάρος και το make-up η Κορίνα Τακαρώνη.

Λίγο μετά την πρόκριση, η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε αποκλειστικά στο Panik Music, αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Δεν το πιστεύω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ψήφους σας. Από την αρχή της καριέρας μου ήθελα να έρθω σε αυτό τον διαγωνισμό. Σας αγαπάω πολύ”.

Eurovision 2021: Η πρώτη δήλωση της Έλενας Τσαγκρινού

Η εκρηκτική εμφάνιση της Τσαγκρινού με το “El Diablo”

Έλενα Τσαγκρινού: Όσα είπε μετά την πρόκριση στον τελικό

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα