Έλενα Τσαγκρινού: Το “καυτό” throwback με μπικίνι σε ταράτσα της Αθήνας

Έλενα Τσαγκρινού: Το “καυτό” throwback με μπικίνι σε ταράτσα της Αθήνας
Έλενα Τσαγκρινού Instagram / @elenatsagkrinou_official

Η ποπ τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά από σέξι φωτογραφίες της, σημειώνοντας ότι αισθάνεται πως έχει εξελιχθεί πολύ αυτή τη χρονιά. Η ανάρτησή της στο Instagram.

Στιγμές από την καθημερινότητά της, αλλά και διάφορες σκέψεις της, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω των social media, η Έλενα Τσαγκρινού.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ερμηνεύτρια του “El Diablo” που διαγωνίστηκε στη Eurovision το 2021, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από το πρόσφατο παρελθόν,.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε τρεις φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με ένα σέξι μπικίνι που αναδεικνύει το σώμα της και ένα μαντήλι, ενώ βρίσκεται σε κάποια ταράτσα της Αθήνας και αγναντεύει τη θέα της πόλης.

Η καλλιτέχνιδα, η οποία πριν λίγες εβδομάδες είπε το “ναι” στην πρόταση γάμου του Dj Stephan, σημείωσε πως τα καρέ είναι περσινά, ενώ υπογράμμισε πως αισθάνεται ότι έχει εξελιχθεί πολύ την χρονιά αυτή.

Η ανάρτηση της Έλενας Τσαγκρινού

“Athens vibes getting hot

Ένα χρόνο πριν αυτές οι φωτογραφίες και βλέπω πόσο πολύ έχω εξελιχθεί μέσα σ’ αυτή τη χρονιά όπως όλοι μας να είμαστε ευγνώμων για την προσπάθεια που κάνουμε καθημερινά για το καλύτερο εαυτό μας.

Και επειδή ερχόμαστε κοντά μέσα από τα social

Και μοιραζόμαστε την αγάπη μας, ας δίνουμε μόνο θετική ενέργεια και καλή ενέργεια στους ανθρώπους για να γίνει ο κόσμος έστω λίγο καλύτερος. Be strong”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα