Έλενα Τσαγκρινού: Η στιγμή που ο DJ Stephan γονατίζει και της κάνει πρόταση γάμου – Βίντεο

Έλενα Τσαγκρινού: Η στιγμή που ο DJ Stephan γονατίζει και της κάνει πρόταση γάμου – Βίντεο
Printscreen Video / Youtube Instagram

Ο Dj Stephan ζήτησε από την Έλενα Τσαγκρινού να τον παντρευτεί, μπροστά σε χιλιάδες κόσμου που κοιτούσαν ενθουσιασμένοι. Η αντίδραση της τραγουδίστριας και το μεγάλο "ναι".

Πρόταση γάμου έκανε ο Dj Stephan (Κώστας Στεφανίδης) στη δημοφιλή τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού, με την ίδια να λέει το μεγάλο “ναι”.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό κλαμπ στον Πειραιά, όπου ο Dj Stephan πραγματοποιούσε live εμφάνιση μαζί με τον Sin Boy.

Κάποια στιγμή, ο Dj διέκοψε το πρόγραμμα και κάλεσε την σύντροφό του στα decks. Εκεί, γονάτισε και της ζήτησε να τον παντρευτεί, μπροστά σε χιλιάδες κόσμου που τους κοιτούσαν με ενθουσιασμό και κατέγραφαν τη στιγμή με τα κινητά τους τηλέφωνα.

“Θα το κάνω φλώρικα, αλλά δεν πειράζει. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου; Πες το δυνατά να το ακούσουν” είπε χαρακτηριστικά, με την Έλενα Τσαγκρινού να του δίνει ένα φιλί στο στόμα, να παίρνει το μικρόφωνο και να απαντά: “Εννοείται θέλω να γίνω γυναίκα σου”.

Μόλις η τραγουδίστρια δέχτηκε, όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Δείτε το βίντεο με την πρόταση γάμου:

Η ανάρτηση του Dj Stephan με τη στιγμή:

Η σχέση του ζευγαριού μαθεύτηκε τον Απρίλιο του 2022, λίγο καιρό αφότου η Έλενα Τσαγκρινού επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή Mike.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα