Eurovision – Τάμτα: Tips για το τραγούδι, το video clip και τη σκηνική παρουσία

Eurovision – Τάμτα: Tips για το τραγούδι, το video clip και τη σκηνική παρουσία

Η δημοφιλής ποπ τραγουδίστρια Τάμτα, θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision στο Τελ Αβίβ και θα ερμηνεύσει το Replay. Όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής!

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, στο Σπίτι της Κύπρου στο Σύνταγμα, η συνέντευξη τύπου για τη συμμετοχή της Τάμτα στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, τον Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Η δημοφιλής ποπ τραγουδίστρια Τάμτα, που κατάγεται από τη Γεωργία, θα ερμηνεύσει το Replay, ένα ποπ, ρυθμικό, ερωτικό τραγούδι που έγραψε ο συνθέτης Άλεξ Παπακωνσταντίνου, γνωστός ως Alex P.

Η τραγουδίστρια εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Minos EMI και την εταιρία management Ερωδιός Live. Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στην διεθνώς καταξιωμένη χορογράφο Sacha Jean-Baptiste.

Η Τάμτα μίλησε λίγο αργότερα στον Γιάννη Πουλόπουλο, ειδικό στο θέμα της Eurovision, και του αποκάλυψε κάποια tips για το σενάριο του video clip, για την πρώτη μετάδοση του τραγουδιού και τις δύο εκδοχές για τη σκηνική παρουσία στη Eurovision.

Μετά τη συνέντευξη τύπου που έδωσε στην πρεσβεία της Κύπρου, η Τάμτα ανέβηκε στον δεύτερο όροφο του κτιρίου και απάντησε στις ερωτήσεις του Star.gr για όλα όσα θα δούμε, για αυτά που περιμένει, για την κόρη της και τον Eurovision όλο εαυτό της.

Στο μεταξύ, η Τάμτα φάνηκε ότι εκνευρίστηκε όταν τη συνέκριναν με την Ελένη Φουρέιρα, ενώ δήλωσε πως της έχει ξαναγίνει πρόταση από την Κύπρο και, συγκεκριμένα, πέρυσι, αλλά είχε άλλες υποχρεώσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα