Έξαλλη η Πάμελα Άντερσον με τη σύλληψη Ασάνζ: “Είστε διάβολοι και ψεύτες”

Έξαλλη η Πάμελα Άντερσον με τη σύλληψη Ασάνζ: “Είστε διάβολοι και ψεύτες”
Πάμελα Άντερσον Joel C Ryan/AP

Άστραψε και βρόντηξε στα social media η πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του Baywatch για τη σύλληψη του ιδρυτή του Wikileaks του οποίου δηλώνει ένθερμη φαν, κατηγορώντας τους Βρετανούς και τον ίδιο τον Τραμπ, με δύο αναρτήσεις που δείχνουν πόσο πολύ... "τα πήρε".

Την οργή της Πάμελα Άντερσον προκάλεσε η είδηση της σύλληψης του Τζούλιαν Ασάνζ, μετά την έξωσή του από την πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch είχε επισκεφθεί αρκετές φορές τον Ασάνζ στο Λονδίνο, ενώ τα τελευταία χρόνια μοιάζει να θέλει με κάθε τρόπο να αποδομήσει το προφίλ της σεξοβόμβας που την συνοδεύει τα τελευταία 25 χρόνια, μέσα από τις πολιτικές θέσεις και την κοινωνική δράση της.

Είμαι σε κατάσταση σοκ. Δεν μπορούσα να ακούσω καθαρά τι είπε; Φαίνεται πολύ άσχημα. Πώς μπόρεσες Ισημερινε; (Επειδή σας εξέθεσε). Πώς μπόρεσες Βρετανία; Φυσικά – είσαι η σκύλα της Αμερικής και χρειάζεσαι έναν αντιπερισπασμό από την ανόητη μαλ@@ία του Brexit” έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση.

Λίγο αργότερα επανήλθε ακόμη πιο θυμωμένη, εξαπολύοντας βέλη και κατά του Ντόναλντ Τραμπ: “Και οι ΗΠΑ; Αυτός ο τοξικός δειλός Πρόεδρος. Πρέπει να συγκεντρώσει τη βάση του; Είστε εγωιστές και σκληροί. Πήγατε ολόκληρο τον κόσμο πίσω. Είστε διάβολοι και ψεύτες και κλέφτες. Και θα σαπίσετε. Και εμείς θα αναδειχθούμε”.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα