Έξαλλος ο Αϊβάζης με τα σχόλια για “στημένη” επίθεση κατά της Κορινθίου: Αυτοί είστε, ντροπή σας

Έξαλλος ο Αϊβάζης με τα σχόλια για “στημένη” επίθεση κατά της Κορινθίου: Αυτοί είστε, ντροπή σας
Γιάννης Αϊβάζης και Μαρία Κορινθίου PANORAMA PRESS

Πολύ θυμωμένος είναι ο Γιάννης Αϊβάζης με όσους γράφουν αρνητικά σχόλια στα social media για τη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου, λέγοντας πως η επίθεση που δέχτηκε ήταν "στημένη".

Σάλος ξέσπασε τις τελευταίες μέρες με τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου έξω από το σπίτι της στο Ψυχικό, όταν άγνωστος δράστης την πλησίασε κάνοντας χειρονομίες εις βάρος της.

Η ηθοποιός εξιστόρησε όσα συνέβησαν το βράδυ της επίθεσης, ενώ τόσο η Μαρία Κορινθίου όσο και ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησαν για το περιστατικό και δήλωσαν πως όλα είναι καλά.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες στα social media γράφουν αρνητικά σχόλια για τη Μαρία Κορινθίου και τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε, αναφέροντας πως πρόκειται για “στημένο” περιστατικό και ότι όλα γίνονται για να τραβήξει την προσοχή πάνω της.

Ο σύγυζός της, που ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της, έγινε έξαλλος με τα σχόλια αυτά και τους haters που, αφενός, δεν κατανοούν τη σοβαρότητα του περιστατικού και, αφετέρου, κοροϊδεύουν και κατηγορούν.

Ο Γιάννης Αϊβάζης φανερά ενοχλημένος και εκνευρισμένος με αυτά σχόλια τα δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram με τα ονόματά τους και έγραψε: “Αυτοί είστε. ΝΤΡΟΠΗ σας!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα