Εξομολογητικός ο Μιχάλης Ρακιντζής: Ήταν επιλογή μου να παίζω μόνος μου

Εξομολογητικός ο Μιχάλης Ρακιντζής: Ήταν επιλογή μου να παίζω μόνος μου

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show για τη μουσική, τη ζωή του και τις ανησυχίες του.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον λόγο που επέλεξε να ακολουθήσει μοναχικό δρόμο στην καριέρα του, αλλά και για τη λατρεία του στα γρήγορα αυτοκίνητα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως του άρεσε πάντα να παίζει μόνος του και ότι ήταν δική του επιλογή να ξεκινήσει μόνος του, αλλά και να ακολουθήσει μια μοναχική πορεία στον χώρο της μουσικής. Μίλησε, μάλιστα, για την πρώτη του εμφάνιση, που ήταν σε ένα γήπεδο στην Κομοτηνή.

Μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ρακιντζής είπε πως ποτέ δεν έκανε δημόσιες σχέσεις και γι’ αυτό δεν έχει φίλους από τον χώρο του τραγουδιού, ενώ τόνισε ότι δεν πηγαίνει στα μπουζούκια, ούτε σε μουσικές παραστάσεις στο Μέγαρο, αλλά παρακολουθεί όποτε μπορεί συναυλίες αγαπημένων του συγκροτημάτων.

“Γκάζια, ταχύτητες, μουσικές και τέτοιες τρέλες, τις είχα πάντα”, δήλωσε ο Μιχάλης Ρακιντζής, κάνοντας αναφορά στα πολλά αυτοκίνητα που έχει σπάσει από την εφηβική του ηλικία μέχρι και σήμερα. Ήταν ένα αρκετά ατίθασο παιδί, όπως είπε, αφήνοντας άφωνο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που θεωρούσε ότι είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα