Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η αινιγματική ανάρτηση με φουσκωμένη κοιλιά για το Survivor All Star

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η αινιγματική ανάρτηση με φουσκωμένη κοιλιά για το Survivor All Star
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Instagram / @papadopoulou_evridiki

Η πρώην παίκτρια του Survivor δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Twitter, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι έγκυος. Η νέα διευκρινιστική ανάρτηση και το σκυλάκι της.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (08/01) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, με τους καλύτερους παίκτες των προηγούμενων κύκλων να επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο για να αγωνιστούν.

Αρκετοί από τους παίκτες που αποφάσισαν να μην λάβουν μέρος φέτος, παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης και σχολίασαν όσα είδαμε στα social media.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η πρώην παίκτρια του Survivor Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, στην οποία πόζαρε με φουσκωμένη κοιλιά, φορώντας ένα φαρδύ φούτερ.

“Ο πραγματικός λόγος που δεν μπήκα φέτος” έγραψε στη λεζάντα και όλοι θεώρησαν πως είναι έγκυος, ωστόσο, η ίδια ξεκαθάρισε πως έκανε πλάκα.

“Παιδιά, είναι το παιδί μέσα, έχω σκυλάκι την σταλίτσα, για αυτήν δεν πάω… δεν έχω μωράκι ανθρωπάκι”, διευκρίνισε με νέα ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα