Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Καταγγέλλει το “My Style Rocks” για το τροχαίο που είχε

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Καταγγέλλει το “My Style Rocks” για το τροχαίο που είχε
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Instagram / @papadopoulou_evridiki

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το "My Style Rocks" και τα "χώνει" στην παραγωγή. Οι λόγοι της απόφασής της και το τροχαίο ατύχημα.

Αναστατωμένη και συναισθηματικά φορτισμένη εμφανίστηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη Δευτέρα (07/09).

Η (πρώην) παίκτρια του “My Style Rocks”, που έχει απασχολήσει πολλές φορές με την εκρηκτική συμπεριφορά της, επιβεβαίωσε μέσα από το βίντεό της ότι αποχώρησε οικειοθελώς και οριστικά από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ το Σάββατο (05/09), παραθέτοντας, μάλιστα, τους λόγους της απόφασής της.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατηγόρησε την παραγωγή του ριάλιτι, αναφέροντας πως την προκαλούσαν για να δημιουργεί ίντριγκες, ώστε να ανεβαίνουν τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ τόνισε πως ένιωσε ότι δεν την σέβονται.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: “Αποχώρησα με δική μου πρωτοβουλία, γιατί ένιωσα ότι δεν με σέβονται. Φέτος τα νούμερα είναι πάρα πολύ χαμηλά. Εγώ λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα μου έφερνα νούμερα, λογικό είναι και αυτό άρεσε στην παραγωγή όπως μου έλεγαν. Άρεσε και στον αρχισυντάκτη. Ένιωσα, όμως, αδικημένη και πως δεν με σέβονται γιατί, όταν έφτανε η ώρα της κρίσης, έλεγαν άλλα πράγματα στους κριτές με σκοπό να με τσιτώνουν και να με βγάζουν έξω από τα όρια μου”.

Παράλληλα, στο 16λεπτο βίντεό της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατηγορεί την παραγωγή του “My Style Rocks” πως ευθύνεται για το τροχαίο ατύχημα που είχε το Σάββατο (05/09), λίγο μετά την αποχώρησή της. Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια αναφέρει πως άτομο της παραγωγής της πήρε τα κλειδιά, με αποτέλεσμα το αμάξι της να “νεκρώσει” και να χτυπήσει έναν ντελιβερά.

Όπως ανέφερε: “Μπήκα στο αυτοκίνητό μου και ζητούσα το κινητό μου που το κρατάει πάντα η παραγωγή για τεχνικούς λόγους. Ζητούσα το κινητό μου και δεν μου το έδιναν. Το αμάξι μου ήταν μπροστά, είναι ηλεκτρικό και ήταν αθόρυβο. Έτσι αποφάσισα να φύγω και αποφάσισα να στείλω άλλον να πάρει το κινητό μου. Βγήκα, λοιπόν, στη Βεΐκου και το αυτοκίνητό μου νέκρωσε, το τιμόνι δε δεχόταν εντολή και το φρένο δεν έπιανε. Όταν έκανα αναστροφή τη Βεΐκου χτύπησα έναν ντελιβερά”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα