Fantastic Beasts 3: Ο Τζόνι Ντεπ θα πληρωθεί κανονικά χωρίς να παίξει

Fantastic Beasts 3: Ο Τζόνι Ντεπ θα πληρωθεί κανονικά χωρίς να παίξει
Τζόνι Ντεπ, Fantastic Beasts shutterstock

Ο Τζόνι Ντεπ παραιτήθηκε από το ρόλο του στο Fantastic Beasts 3 μετά από αίτημα της παραγωγής, αφού έχασε τη νομική μάχη με την Amber Heard.

Ο Μαντς Μίκελσεν θα αντικαταστήσει τον Τζόνι Ντεπ ως κακό μάγο Gellert Grindelwald στο franchise των Fantastic Beasts, επιβεβαίωσε η Warner Bros.

Ο Τζόνι Ντεπ παραιτήθηκε μετά από αίτημα της εταιρείας παραγωγής, αφού έχασε την “υπόθεση δυσφήμισης” εναντίον του από την The Sun για ένα άρθρο του 2018 που τον χαρακτήρισε “σύζυγο κακοποιητή”.

Του αρνήθηκε η άσκηση έφεσης κατά της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πράγματι επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του Amber Heard.

Ο 57χρονος έχει επίσης διαταχθεί να καταθέσει μία αρχική πληρωμή περίπου 630.000 λίρες, ως αποζημίωση στον όμιλο News Group Newspapers που δημοσιεύει την The Sun.

Ο Ντεπ αρνήθηκε ότι υπήρξε βίαιος απέναντι στην Heard και ισχυρίστηκε ότι το άρθρο περιελάμβανε αποσπάσματα από υποτιθέμενα θύματα του Harvey Weinstein για να “τελειώσει την καριέρα του”, συνδέοντας τους ισχυρισμούς εναντίον του με το κίνημα #MeToo.

Ο Δανός ηθοποιός Μίκελσεν είναι γνωστός για τους ρόλους του στο Casino Royale, απέναντι από τον James Bond του Daniel Craig και το Doctor Strange της Marvel. Πρωταγωνίστησε επίσης ως Δρ Hannibal Lecter για τρεις σεζόν στην τηλεοπτική εκπομπή Hannibal.

Μαντς Μίκελσεν shutterstock


Η τρίτη ταινία Fantastic Beasts πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022. Οι ταινίες είναι η συνέχεια των οκτώ ταινιών του Χάρι Πότερ, με βάση τα μυθιστορήματα της JK Rowling.

Ο Τζόνι Ντεπ είχε γυρίσει μόνο μια σκηνή, αλλά θα πληρωθεί κανονικά τα συμφωνημένα για την ταινία, σύμφωνα με τον Independent.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα