Φωτεινή Αθερίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Φωτεινή Αθερίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα
Φωτεινή Αθερίδου Instagram / @fotiniatheridou

Επιβεβαίωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Φωτεινή Αθερίδου, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα. Το μήνυμά της στο Instagram.

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Φωτεινή Αθερίδου, η οποία ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον νέο καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Το ζευγάρι έχει ήδη ένα γιο, τον 3,5 ετών Θοδωρή.

Την δεύτερη εγκυμοσύνη της γνωστής ηθοποιού είχε επιβεβαιώσει πριν από λίγες μέρες ο καλός της φίλος Δημήτρης Μακαλιάς. Είχε πει πως διανύει τον τέταρτο περίπου μήνα της κύησής της και είχε δηλώσει: “Η Φωτεινή είναι πάρα πολύ καλά, τα παιδιά διανύουν μία εξαιρετική περίοδο και οι δυο γιατί είναι πολύ καλά στα προσωπικά τους, με τον Θοδωρή τους περνάνε τέλεια, έχει αρχίσει και μεγαλώνει και τα παιδιά πάνε τέλεια και στα επαγγελματικά τους”, δήλωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Η Φωτεινή Αθερίδου δημοσίευσε την Δευτέρα (23/01) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα, γράφοντας στη λεζάντα: Με ανοιχτή αγκαλιά υποδεχόμαστε ότι όμορφο αυτή η ζωή μας φέρει!”.

Μάλιστα, σημείωσε πως είναι 23 εβδομάδων.

Η ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα