Φουρέιρα: Ποζάρει σαν τενίστρια – Τα σέξι καρέ στο Instagram

Φουρέιρα: Ποζάρει σαν τενίστρια – Τα σέξι καρέ στο Instagram
Ελένη Φουρέιρα - Φωτογράφιση σαν τενίστρια Instagram / @foureira

Η Ελένη Φουρέιρα στη νέα της φωτογράφιση παρουσιάζεται με ένα εντελώς διαφορετικό στυλ. Ποζάρει σέξι με ένα σουτιέν/μαγιό, ένα παντελόνι και μια ρακέτα.

Η διάσημη τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα είναι γνωστή είναι κάτι παραπάνω από απλή ερμηνεύτρια, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν performer, λόγω των shows που στήνει στην σκηνή.

Η Φουρέιρα είναι γνωστή, πάντως, για τις διάφορες μεταμορφώσεις της, αφού δεν διστάζει να αλλάξει look και στυλ για τις ανάγκες ενός video-clip ή μιας επαγγελματικής φωτογράφισης.

Την έχουμε δει με μακριά ή κοντά μαλλιά, με σέξι ή αθλητικό ντύσιμο, με εντυπωσιακό βάψιμο ή και χωρίς. Δεν φοβάται τις αλλαγές και φαίνεται πως της αρέσει να πειραματίζεται.

Έτσι, η Ελένη Φουρέιρα στη νέα φωτογράφισή της παρουσιάζεται απόλυτα σέξι με ένα εντελώς διαφορετικό ύφος, σαν άλλη τενίστρια, φορώντας ένα σουτιέν/μαγιό και ένα γυαλιστερό vintage παντελόνι.

Τα κλικ, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανήκουν στον Μιχάλη Τσίτα και το styling στον Μάρκο Ανδριώτη, ενώ το look της Φουρέιρα συμπληρώνει ένα κόκκινο καπέλο και μία ρακέτα που κρατάει στο χέρι.

Δείτε τις φωτογραφίες της:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα