Γάμος Ρέμου – Μπόσνιακ: Ο Ρέμος τραγούδησε τα ξημερώματα, τρώγοντας burger του Salt Bae

Γάμος Ρέμου – Μπόσνιακ: Ο Ρέμος τραγούδησε τα ξημερώματα, τρώγοντας burger του Salt Bae
Ο Τούρκος σεφ Salt Bae βρέθηκε καλεσμένος στο γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ Instagram/Youtube

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι, το πλούσιο μενού και οι φωτιές του Τούρκου σεφ τις πρώτες πρωινές ώρες που σήκωσαν τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδήσει.

Λεπτομέρειες για τον γάμο της Υβόννης Μπόσνιακ με τον Αντώνη Ρέμο έδωσε στον News24/7 στους 88, 6 και την εκπομπή «Πρωινό Τανγκό» με τους Στέλλα Γκαντώνη και Αντώνη Φουρλή, η δημοσιογράφος Έμη Λιβανίου. Ο τραγουδιστής που έχει αποκτήσει με το μοντέλο από τη Σερβία μια κόρη, παντρεύτηκαν στην Βαρυμπόμπη παρουσία 300 εκλεκτών καλεσμένων και η δημοσιογράφος είχε τις έξτρα λεπτομέρειες, καθότι ήταν καλεσμένη στον γάμο.

Η τραγουδίστρια Μαρινέλα καταφθάνει στο γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ NDP Photo Agency

Όπως εξήγησε η Έμη Λιβανίου, το ζευγάρι δεν ήθελε έναν μεγάλο γάμο, αυτό που θα αποκαλούσαμε κοσμικό γεγονός. «Αν το ήθελαν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ θα μπορούσαν να έχουν καλέσει 10.000 άτομα. «Δεν ήταν καθόλου κοσμικό γεγονός, ήταν οι κολλητοί τους φίλοι. Ο ίδιος [ο Αντώνης Ρέμος ] είπε πως για τους υπόλοιπους θα κάνει κι άλλη μια βραδιά» σημείωσε και εξήγησε πως πέραν των φίλων τους, παρόντες ήταν όπως ήταν φυσικό, οι συγγενείς της Υβόννης από την Σερβία και συγγενείς του Αντώνη, συμεριλαμβανομένης της μητέρας του, της κυρίας Νίτσας.

«Το νυφικό τραπέζι είχε τον γαμπρό, τη νύφη, τους γονείς της, την μητέρα του Αντώνη και τους κουμπάρους» περιέγραψε επιπλέον η Έμη Λιβανίου. Κουμπάρου του ζευγαριού ήταν, ο πρόεδρος του Alpha, ο Δημήτρης Κοντομηνάς – στο κτήμα του οποίου έγινε και ο γάμος – ο επιχειρηματίας, Κώστας Πηλαδάκης, από τους πιο στενούς φίλους, συνεργάτες και συνεταίρους του τραγουδιστή, η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, στενή φίλη της νύφης και ο Γιάννης ο Παπαλέκας, μεγαλομέτοχος του Nammos.

Η τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή και ο γιος της στο γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ NDP Photos

Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά την άφιξή του στον γάμο της Υβόννης Μπόσνιακ με τον Αντώνη Ρέμο NDP Photos

Καλοί φίλοι του Αντώνη Ρέμου ανέλαβαν, ο καθένας ανάλογα με το επάγγελμά του, να κάνουν τη βραδιά ξεχωριστή. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος επιμελήθηκε το μενού του γάμου, που σύμφωνα με την δημοσιογράφο ήταν τόσο πλούσιο και απολαυστικό, όσο και ένα γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο. Επίσης, ο Αντώνης Δημητριάδης, DJ με τον οποίο συνεργάζεται συχνά τα τελευταία χρόνια, ανέλαβε την μουσική επιμέλεια της βραδιάς.

Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων φυσικά και συνάδελφοι του τραγουδιστή, αρκετοί από τους οποίους πήραν το μικρόφωνο και τραγούδησαν ζωντανά. Έχουμε δει από τα πλάνα που κυκλοφορούν από το βράδυ του Σαββάτου τον Eros Ramazzotti, τον Χρήστο Δάντη, ενώ και οι Πίτσα Παπαδοπούλου και Γλυκερία τραγούδησαν επί μία ώρα η κάθε μία.

Η Έμη Λιβανίου περιγράφει όμως άλλη μια λεπτομέρεια από το κοσμικό γεγονός που απασχόλησε όσο κανένα άλλο τα ΜΜΕ, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Όπως είπε, ως τις 06.00 τα ξημερώματα που εκείνη και η συντροφιά της έφυγαν από το τραπέζι, ο Αντώνης Ρέμος δεν είχε τραγουδήσει. Ωστόσο, λίγο μετά και αφού ο τραγουδιστής είχε πάρει στο χέρι ένα burger από τα χεράκια του διάσημου σεφ Salt Bae, αποφάσισε να πιάσει και το τραγούδι.

«Φύγαμε 06.15 το πρωί και φύγαμε στο καλό κομμάτι γιατί εκείνη τη στιγμή ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να τραγουδήσει τρώγοντας ένα burger και μετά άρχισε να λέει αυτές τις φοβερές μπαλάντες του» σχολίασε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Όπως εξήγησε, ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου, βρέθηκαν και πολλοί Τούρκοι, ένας εκ των οποίων ο διάσημος πια χασάπης και επιχειρηματίας με εστιατόρια σε όλο τον κόσμο και το χαρακτηριστικό τρόπο αλατίσματος, Nusret Gökçe, γνωστός ως Salt Bae. «Όταν τελείωσαν τα φαγητά και αρχίσαμε να χορεύουμε, γύρω στις 02.30 τον ξημέρωμα, τον παρουσιάζει ο Αντώνης [ενν. τον Salt Bae] και εκείνος ανοίγει BBQ και αρχίζει να φτιάχνει steaks και burger μέχρι το πρωί». σημειώνει η Έμη Λιβανίου.

Δείτε τον Αντώνη Ρέμο να αναγγέλλει τον Τούρκο σεφ:

Οι ηχηρές απουσίες

Ανάμεσα στους καλεσμένους υπήρχαν και αρκετοί επώνυμοι που τελικά δεν παρευρέθησαν για τους δικούς τους λόγους στην τελετή και το τραπέζι που ακολούθησε. «Στη λίστα καλεσμένη ήταν και η Μαριάννα η Λάτση με τον Πάρη Κασιδόκωστα και ο Θεόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, οι οποίοι δεν παρευρέθησαν» σημειώνει η Έμη Λιβανίου προσθέτοντας στη λίστα των απόντων τους, Βαρδή και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ακούστε όσα είπε η Έμη Λιβανίου στον Αντώνη Φουρλή και την Στέλλα Γκαντώνη το τελευταίο δεκάλεπτο της εκπομπής «Πρωινό Τανγκό»:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα