Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η Σκάρλετ Γιόχανσον από το Αγρίνιο φοβήθηκε για τη ζωή της στο GNTM

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η Σκάρλετ Γιόχανσον από το Αγρίνιο φοβήθηκε για τη ζωή της στο GNTM

Εμφανίστηκε στο YouTube κανάλι Gingerbread Bae και έκανε αποκαλύψεις για το σπίτι του Next Top Model μετά το σύντομο πέρασμά της.

Όταν είχε μπει στο GNTM την είχαν αποκαλέσει “Σκάρλετ Γιόχανσον από το Αγρίνιο”. Εν συνεχεία αποφάσισε να αποχωρίσει οικειοθελώς.

Σε συνέντευξή της στο Gingerbread Bae αναφέρθηκε στους τσακωμούς που συνέβαιναν μέσα στο σπίτι καθώς και στη συμπεριφορά των κριτών.

“Η Βίκυ Καγιά off camera ήταν λίγο πιο μαμά, πιο ο εαυτός της, ενώ on camera είναι λίγο πιο αυστηρή” είπε.
“Ο Άγγελος Μπράτης δεν υπήρχε. Ο Μπράτης και off και on camera δεν ξέραμε αν υπάρχει. Λέγαμε: “Τον πήρε ο ύπνος, κούνα τον λίγο να ξυπνήσει”. Δεν ξέραμε τι γίνεται”.

Αναφερόμενη στις συμπαίκτριες της δήλωσε: “Εκεί μέσα φοβόμουν μην με σκοτώσουν, φοβόμουν για τη ζωή μου. Οι τσακωμοί ήταν όλοι αυθόρμητοι και με κακία, δεν ήταν τίποτα στημένο. Φέτος απλώς τα κορίτσια είχαν μπει με το σκεπτικό ‘αν μιλάω μπροστά στην κάμερα και βγάζω κακίες και όλα αυτά, και με αγαπήσει ο κόσμος, θα μείνω παραπάνω στο παιχνίδι, γιατί θα έχω τηλεθέαση’. Αυτές που δεν έδειχναν αυτό που είναι, είναι η Εύη, η Μικαέλα, η Μέγκι και η Ειρήνη Στεριανού… Είχαν γίνει πολλά σκηνικά με τη Στεριανού, έλεγε πολλά ψέματα, αλλά και η Ξανθούλα”.

Οι δηλώσεις της στον Νικόλα, a.k.a Gingerbread Bae.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα