Γέννησε η Σοφία Λεοντίτση του “My Style Rocks”

Γέννησε η Σοφία Λεοντίτση του “My Style Rocks”

Η Σοφία που είχε συμμετάσχει στην πρώτη σεζόν του ριάλιτι μόδας και είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η ανάρτηση στο Facebook και η πρώτη φωτογραφία του μωρού.

 Η Σοφία Λεοντίτση, η οποία είχε συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας “My Style Rocks” και είχε κάνει αισθητή την παρουσία της λόγω των διαφωνιών της με τους κριτές, της κόντρας της με την Ιωάννα Τούνη και τη ρήξη με τη Soula Glamorous, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η ίδια είχε μοιραστεί αρκετές φορές στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media την χαρά και την ανυπομονησία της για το πλάσμα που θα έφερνε στη ζωή, αναρτώντας φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλιά της και ποζάροντας μαζί με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού.

Η όμορφη Σοφία, η οποία άλλαξε, μάλιστα, λουκ και της πηγαίνει πάρα πολύ, γέννησε τον καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κατσικιά. Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία του μωρού τους και γράφοντας:

“Η αγάπη μας είναι ήδη στον κόσμο ..! Σήμερα τα βλέμματα μας συναντήθηκαν πρώτη φορά .. σήμερα σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου .. σήμερα εσυ με έκανες για πρώτη φορά μητέρα , με ολοκληρωσες και είσαι ότι πιο σημαντικό και σπουδαίο έχω κάνει σε ολόκληρη τη ζωή μου γιε μου .. Από σήμερα εγώ και ο μπαμπάς σου σε καλωσορίζουμε λοιπόν στην ζωή και είμαστε ολοκληρωτικά δικοί σου !! Σε ευχαριστώ Michalis Katsikias γι αυτήν τη πιο δυνατή στιγμή της ζωής μ .. Είστε όλη μου η ζωή .. Ευχαριστούμε πολύ τον γιατρό μας κύριο Giorgos Plakas που έκανε το καλύτερο δυνατό εξαντλώντας με επαγγελματισμό όλα τα περιθώρια ώστε να έρθει το μωρό μας στο κόσμο και φυσικά την μαία μας Εύα Κουτσούκη ..!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα