Ο Gerard Butler στη Σπάρτη: “Είμαι Έλληνας στην καρδιά”

Ο Gerard Butler στη Σπάρτη: “Είμαι Έλληνας στην καρδιά”
Ο Gerard Butler (φωτογραφία αρχείου) Phil Mccarten/Invision/AP

Ο διάσημος ηθοποιός Gerard Butler βρίσκεται στη χώρα μας. Ήταν παρών στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σπάρτη και θα είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους.

Ο Gerard Butler, ο διάσημος Σκωτσέζος ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες του Χόλιγουντ και που ενσάρκωσε τον Λεωνίδα από τους “300” στην ομώνυμη ταινία, βρέθηκε στη Σπάρτη στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Ιδέας.

Ο Gerard Butler, όπως και οι Gianni Nunnari, Alan Siegel και Billy Zane, αποδέχτηκαν την πρόσκληση να μεταβούν το διήμερο 12-13 Μαρτίου στην πόλη της Σπάρτης. Ο ηθοποιός ήταν προσκεκλημένος στους εορτασμούς των 2.500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών και στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, ενώ θα είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης, χωρίς να φαίνεται πως υπολογίζει τον κίνδυνο του κορονοϊού. Κατά την άφιξή του έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους, όπου εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως αγαπά πολύ την χώρα μας, ότι την έχει επισκεφτεί ξανά στο παρελθόν και πως έχει “ελληνική καρδιά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα