Γιάννης Μπέζος: “Θετικό πρόσημο στον Μητσοτάκη προς το παρόν – Είμαι φιλελεύθερος”

Γιάννης Μπέζος: “Θετικό πρόσημο στον Μητσοτάκη προς το παρόν – Είμαι φιλελεύθερος”
Ο Γιάννης Μπέζος papadakispress

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για την καριέρα του στο θέατρο και την τηλεόραση, για την επικοινωνία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για την πολιτική του ταυτότητα.

Συνέντευξη στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας (31/10) ο Γιάννης Μπέζος.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του στο θέατρο, για την υπόθεση Φιλιππίδη, ενώ αναφέρθηκε και στην πολιτική του ιδεολογία, ξεκαθαρίζοντας πως “δεν είναι αριστερός” και πως δηλώνει “φιλελεύθερος άνθρωπος”. Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι βάζει “θετικό πρόσημο” στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Γιάννης Μπέζος: “Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πεις ψέμα στην πολιτική”

«Δεν είμαι αριστερός. Είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος, ο οποίος πιστεύω πάρα πολύ στη δημοκρατία και στην ελευθερία του λόγου, άρα και στην ευθύνη του λόγου. Ας πούμε κεντρώος. Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα που κυβερνούν κάποια στιγμή κάνουν και λάθη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις λάθος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πεις ψέμα. Είναι πολιτική. Είναι μια πολύ μεγάλη τέχνη και απορώ με το κουράγιο των ανθρώπων που την κάνουνε.», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον διέκοψε για να τον ρωτήσει αν θα έβαζε θετικό πρόσημο στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο ηθοποιός απάντησε «προς το παρόν ναι».

Γιάννης Μπέζος: “Έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του”

Στη συνέχεια, για την υπόθεση Φιλιππίδη, ο ηθοποιός υποστήριξε: «Με στενοχωρεί πολύ, πάρα πολύ, δεν το συζητώ. Έχουμε μιλήσει μετά την αποφυλάκισή του. Το ότι μπορεί να ήταν εκρηκτικός ο Πέτρος ήταν γνωστό και είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά, άλλο αυτό και άλλα αυτά που δικάζονται αυτή τη στιγμή. Το ερωτηματικό μου είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι θα πρέπει να το δούμε όλοι λίγο πιο ουσιαστικά και να αλλάξουμε λίγο τα μυαλά μας. Ο πυρήνας του προβλήματος επιμένω ότι είναι θέμα παιδείας».

«Οι άντρες καταπίεσαν τον εαυτό τους από στερεότυπα, από παλιές αντιλήψεις. Δεν αφήσαμε τον εαυτό μας ελεύθερο, γιατί η ελευθερία είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να είμαστε αδρανείς και ταυτόχρονα πολύ νευρικοί και μας φταίνε όλα. Το πρόβλημα των αντρών είναι ότι καταπιέζουν πολύ τον εαυτό τους. Ο ρόλος του “Γιάννη” στους “Απαράδεκτους” θα μπορούσε να “σταθεί” και σήμερα, εάν γίνει με ζεστή καρδιά και ειλικρινές βλέμμα», συνέχισε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα