Γιάννης Μπέζος για Βουγιουκλάκη: “Φοβόταν την αποτυχία”

Γιάννης Μπέζος για Βουγιουκλάκη: “Φοβόταν την αποτυχία”
Γιάννης Μπέζος NDP Photo Agency

"Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τη Βουγιουκλάκη και όταν χάθηκε τόσο πρόωρα σοκαρίστηκα πολύ". Τα συγκινητικά λόγια του Γιάννη Μπέζου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Γιάννης Μπέζος.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία είχε δουλέψει στο παρελθόν τρεις φορές.

“Δούλεψα τρεις φορές μαζί της, δύο φορές στα ξεκινήματά μου και μία σαν πρωταγωνιστής, τη χρονιά που κάναμε τους Απαράδεκτους συγκεκριμένα”, αναφέρει ο ηθοποιός.

“Πρώτα να πω ότι η Αλίκη είχε ενδιαφέρον στο παρασκήνιο πιο πολύ απ’ό,τι είχε στο προσκήνιο, δηλαδή ήταν ένας πάρα πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, με πολύ χιούμορ, πολύ γενναιόδωρη, πολύ λαρτζ και ήταν μία εξαιρετική ηθοποιός. Μπορούσε να το διακρίνει κανείς αυτό στις πρόβες. Θα πει κάποιος: Τί με ενδιαφέρουν οι πρόβες. Και θα ‘χει δίκιο. Το μεγάλο της λάθος ήταν που δεν τόλμησε να δείξει το πραγματικό της ταλέντο πάνω στη σκηνή. Υιοθέτησε ευκολίες, φοβόταν την αποτυχία, δεν την πολυάντεχε”, περιγράφει.

“Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τη Βουγιουκλάκη και όταν χάθηκε τόσο πρόωρα σοκαρίστηκα πολύ”, καταλήγει ο Γιάννης Μπέζος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα