Γιάννης Στάνκογλου: Τι είπε για το αν θα εμφανιστεί η Δέσποινα Βανδή στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”

Γιάννης Στάνκογλου: Τι είπε για το αν θα εμφανιστεί η Δέσποινα Βανδή στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”
Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης PAPADAKIS PRESS

Στις φήμες που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή να εμφανιστεί στη σειρά "Αυτή η νύχτα μένει", στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης, απάντησε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Στη σχέση του με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και στο ενδεχόμενο η Δέσποινα Βανδή να συμμετάσχει στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”, αναφέρθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Σε δηλώσεις του στο Happy Day, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι διατηρεί φιλική σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο όπως είπε, συζητάνε τα προσωπικά τους.

“Δεν μπορούσε να έρθει σήμερα ο Βασίλης, αλλά μιλήσαμε χθες. Συζητάμε τα προσωπικά μας, είναι πολύ καλός μου φίλος, μιλάμε και χαιρόμαστε, όταν έχουμε γύρισμα μαζί”.

Σε ό,τι αφορά το ρόλο του στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” και τα αποθεωτικά σχόλια που γράφονται στο Twitter, απάντησε: “Δεν έχω twitter, αλλά έχω φίλες που μου λένε τι γράφεται για τον ρόλο μου”.

Τέλος, στα όσα ακούγονται ότι η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί στη σειρά, ο Γιάννης Στάνκογλου είπε: “Δεν ξέρω, φήμες. Φημολογείται, μπορεί… Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα