Αυτή η νύχτα μένει: Η συγκλονιστική ερμηνεία του Γιάννη Τσορτέκη – “Υπόκλιση” στον μονόλογό του

Αυτή η νύχτα μένει: Η συγκλονιστική ερμηνεία του Γιάννη Τσορτέκη – “Υπόκλιση” στον μονόλογό του
Γιάννης Τσορτέκης Youtube / Alpha Tv

Ο Γιάννης Τσορτέκης αποθεώθηκε στο Twitter για την ερμηνεία του στον ρόλο του Γιώργη στη σειρά "Αυτή η νύχτα μένει". Ο μονόλογός του, όταν "έπιασε" τη γυναίκα του με το ανιψιό του στο κρεβάτι.

Υποκλίθηκε το Twitter στη συγκλονιστική ερμηνεία του Γιάννη Τσορτέκη στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” του Alpha, το βράδυ της Πέμπτης (22/06).

Ο καλόκαρδος Γιώργης, που δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν αντίκρισε στο κρεβάτι τη γυναίκα που αγαπά, τη Νίτσα, μαζί με τον αγαπημένο του ανιψιό, τον Τάσο. Έμεινε άναυδος.

«Ο Τάσος μου με τη Νίτσα μου. Πώς την ξεριζώνεις την αγάπη Αι Γιάννη μου; Πώς την βγάζεις από την καρδιά» αναρωτήθηκε συντετριμμένος ο Γιώργης στον συγκλονιστικό του μονόλογο μέσα στην εκκλησία, όπου βρήκε καταφύγιο.

Αυτή η νύχτα μένει: Ο συγκλονιστικός μονόλογος

Ο μονόλογος του Γιάννη Τσορτέκη ήταν πολύ συγκινητικός, με τους χρήστες του Twitter να τον αποθεώνουν για την ερμηνεία του.

Η σειρά που έχει αλλάξει τις νύχτες μας τη φετινή σεζόν με την εξαιρετική σκηνοθεσία, το δυνατό σενάριο και τις αξεπέραστες ερμηνείες φθάνει στην κορύφωσή της και οι φανατικοί της φίλοι την παρακολούθησαν και χθες βράδυ με κομμένη την ανάσα, δίνοντάς της την πρώτη θέση με 17,9% στο δυναμικό κοινό.

Αυτή η νύχτα μένει: Αποθέωση για Γιάννη Τσορτέκη

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα