Αυτή η νύχτα μένει: Τίτλοι τέλους για τη δραματική σειρά – Αποθέωση στο Twitter

Αυτή η νύχτα μένει: Τίτλοι τέλους για τη δραματική σειρά – Αποθέωση στο Twitter
Caption/Glomex

Η δραματική σειρά του Alpha, "Αυτή η νύχτα μένει", που κέρδισε το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, έκλεισε με ένα συγκλονιστικό φινάλε που καθήλωσε τους τηλεθεατές. Ποιοί ηθοποιοί αποθεώθηκαν στο Twitter.

Το καθηλωτικό φινάλε της δραματικής σειράς “Αυτή η νύχτα μένει”, που μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής (9/7) από τη συχνότητα του Alpha, αποθεώθηκε στο Twitter, με τους τηλεθεατές να κάνουν λόγο για “καταπληκτική σειρά” και να εξαίρουν τον “τεράστιο” Γιάννη Τσορτέκη.

Το αιματοβαμμένο φινάλε

Ο Στρατής τους έδιωξε όλους από δίπλα του. Ο Χρήστος ξεκαθάρισε μια για πάντα μαζί του και πήγε στο μαγαζί. Και οι δυο κατάλαβαν ότι αυτή τη φορά πρόκειται να τελειώσουν όλα.

Ακολουθεί η συγκλονιστική σκηνή που Στρατής και Χρήστος έπεσαν στον γκρεμό:

Η Βρεττώ στην προσπάθειά της να σώσει τη Νίτσα και τη σχέση της με τον Γιώργη, πήγε στον Στέλιο και ομολόγησε το φόνο του Νώντα.

Η Ζέτα στο νησί, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στον έρωτα του Σταύρου και αποφάσισε να γυρίσει πίσω στον Στρατή. Ωστόσο, ο αιφνίδιος θάνατός του της προκαλεί ανείπωτη θλίψη.

Ζέτα και Γιώργης μαθαίνουν μαζί για τον θάνατο του Χρήστου και του Στρατή. Ο Γιώργης, τον οποίο υποδύθηκε ο ηθοποιός Γιάννης Τσορτέκης, αποθεώθηκε στο Twitter για την ερμηνεία του στην σκηνή αυτή.

Δείτε εδώ:

Η Μυρτούλα και ο Πόντικας είναι επιτέλους μαζί. Ο Θοδωράκης επέστρεψε στην αγκαλιά της Διαμάντως. Η οικογένεια του Στέλιου καταστράφηκε και έμεινε ολομόναχος.

Ο Αλέξανδρος δέχθηκε τη μετάθεση που του πρόσφερε ο Στέλιος και ο Ντίνος έμεινε πίσω προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια του. Ο Τάσος γύρισε στην Αυστραλία. Η Φωτεινή είναι στην Αθήνα μαζί με τη Μαρία για μια καλύτερη ζωή. Η Εύη έφυγε με τον Άλκη. Η Βάσω αποφάσισε να επιστρέψει στη Γερμανία. Ο παπα Ντανίλος έμεινε να πολεμά με τις τύψεις και τις ενοχές ενώ ο Ρευματάς κέρδισε τις εκλογές και πρότεινε στη Νίκη να είναι μαζί του.

Αποθέωση στο Twitter

Διθυραμβικά, για την ερμηνεία, της σχόλια απέσπασε και η ηθοποιός Μαρία Κατσανδρή, η οποία υποδύθηκε τη Βρεττώ στη δραματική σειρά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα