Ηλιάνα Μαυρομάτη: Είναι κόρη διάσημων ηθοποιών αλλά δεν απολογήθηκε για την καλλιτεχνική της καταγωγή

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Είναι κόρη διάσημων ηθοποιών αλλά δεν απολογήθηκε για την καλλιτεχνική της καταγωγή
Ηλιάνα Μαυρομάτη glomex

Η Ζέτα της δραματικής σειράς του Alpha "Αυτή η Νύχτα Μένει" μιλά για τους πασίγνωστους γονείς της και την αντίδραση της μητέρας της όταν της είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Οι σπουδές Φυσικής στην Αγγλία.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη ήταν καλεσμένη του “Στούντιο 4” της ΕΡΤ το απόγευμα της Παρασκευής (23/06) και μεταξύ άλλων μίλησε για τους διάσημους γονείς της αλλά και το πώς πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός.

Η “Ζέτα” της δραματικής σειράς του Alpha “Αυτή η Νύχτα Μένει“, η οποία είναι κόρη της ηθοποιού Λίλας Καφαντάρη και του ηθοποιού Βασίλη Μαυρομάτη, μπορεί να μην είχε όνειρό της να μπει σε δραματική σχολή, αφού μετά το σχολείο πήγε στην Αγγλία για να σπουδάσει φυσική, τελικά όμως η υποκριτική την κέρδισε και όπως είπε η ίδια, δεν αισθάνθηκε ποτέ την ανάγκη να απολογηθεί για την καλλιτεχνική της καταγωγή.

“Η μητέρα μου δεν ήθελε να το κάνω. Είχαμε κάνει κουβέντα, φλέρταρα με την ιδέα του να γίνω ηθοποιός, αλλά φοβόταν την ιδιοσυγκρασία μου σε σχέση με αυτή τη δουλειά. Ήμουν ένα εσωστρεφές και ευαίσθητο παιδί, φοβόταν ότι μπορεί να μην άντεχα τον ανταγωνισμό, την ανασφάλεια που έχει η δουλειά”, δήλωσε η Ηλιάνα Μαυρομάτη, ενώ θυμήθηκε τη μέρα που ανακοίνωσε στη μητέρα της ότι θέλει να γίνει ηθοποιός λέγοντας πως “έγινε έξαλλη, δεν μου μιλούσε για πολύ καιρό, ήμασταν σε μεγάλη σύγκρουση και έφυγα και από το σπίτι. Έμεινα μόνη μου“.

Όσο για το πώς έγινε η “στροφή” και αποφάσισε τελικά να γίνει ηθοποιός, η Ηλιάνα Μαυρομάτη ανέφερε πως “ένιωσα ότι κορόιδευα τον εαυτό μου εάν δεν κάνω αυτό που θέλω και ότι απλώς χάνω χρόνο από το να ζω τη ζωή μου όπως θέλω να τη ζήσω. Μου πήρε πολύ λίγο, έναν μήνα και κάτι. Ούτε πρόλαβα να μάθω κάτι από τη Φυσική”.

“Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στη δραματική σχολή μού ήταν ξεκάθαρο ότι αυτό θέλω να κάνω. Ποτέ δεν χρειάστηκε να δικαιολογηθώ για το ότι είμαι η κόρη της Καφαντάρη γιατί πολύ γρήγορα μετά τη δραματική ξεκίνησα να δουλεύω, το διεκδίκησα, ακροάσεις, σεμινάρια… δεν ένιωσα τουλάχιστον εγώ ποτέ ότι πρέπει να απολογηθώ για την καλλιτεχνική μου καταγωγή. Δεν με βάρυνε ποτέ αυτό. Ήμουν πολύ περήφανη για αυτούς πιο πολύ ως προσωπικότητες, παρά ως καλλιτέχνες ή τι καλλιτεχνικό αποτύπωμα άφησαν”, δήλωσε η ίδια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα