Γιάννης Τσορτέκης: Δείτε τον “Χαράλαμπο” από το “Maestro” 22 χρόνια πριν – Σε ποια σειρά πρωταγωνιστούσε

Γιάννης Τσορτέκης: Δείτε τον “Χαράλαμπο” από το “Maestro” 22 χρόνια πριν – Σε ποια σειρά πρωταγωνιστούσε
Γιάννης Τσορτέκης στο "Maestro" MEGA

Από το "Maestro" μέχρι το "Αυτή η νύχτα μένει" ο Γιάννης Τσορτέκης αποδεικνύει πως γίνεται ένα με κάθε ρόλο που υποδύεται. Δείτε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.

Ο Γιάννης Τσορτέκης είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα τη φετινή τηλεοπτική σεζόν καθώς καταφέρνει να γίνεται ένα με όποιον χαρακτήρα ενσαρκώνει, από τον κακοποιητή Χαράλαμπο, σύζυγο της Μαρίας στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Maestro” μέχρι τον ευαίσθητο και ανοιχτόκαρδο Γιώργη, στη σειρά του ALPHA “Αυτή η νύχτα μένει“, εντυπωσιάζοντας με το ταλέντο του.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έχει διαγράψει τη δική του επιτυχημένη πορεία στο θεατρικό σανίδι, συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και με αφορμή την τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή “Καλύτερα δε Γίνεται” το μεσημέρι της Κυριακής, μέσω της στήλης “Είναι στιγμές” θυμηθήκαμε πού αλλού έχουμε ξαναδεί τον ταλαντούχο ηθοποιό.

Φυσικά, η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά “Κρεσέντο” που παρουσιάστηκε στο Star Channel την τηλεοπτική σεζόν 2000-2001, με πρωταγωνιστές την Εβελίνα Παππούλια, τον Άλκη Κούρκουλο και τον Τόνυ Δημητρίου, ενώ το 2007 συμμετείχε στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος του Μ. Καραγάτση, “Το 10”, μέσα από την οποία έγινε ευρέως γνωστός.

Ο Γιάννης Τσορτέκης στη σειρά “Κρεσέντο”

Ο Γιάννης Τσορτέκης στη σειρά “Το 10”

“Το κάθετι από αυτά που έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια, αν δεν προκύπτει από ανάγκη, δεν μπορεί να συμβεί διαφορετικά. Και για μένα όλες αυτές οι συναντήσεις ήταν μία αδήριτη ανάγκη της στιγμής, οπότε συντελούνταν σε αυτό που τελικά αισθητικά έχει ένα αποτέλεσμα“, ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα