Γιάννης Βασιλώττος: Το εξευτελιστικό ποσό που πήρε για να παίξει σε παράσταση

Γιάννης Βασιλώττος: Το εξευτελιστικό ποσό που πήρε για να παίξει σε παράσταση
Ο Γιάννης Βασιλώττος papadakispress

Ο ηθοποιός Γιάννης Βασιλώττος μίλησε για τον χώρο του θεάτρου και για τη διαχείριση της αναγνωσιμότητας, ενώ αποκάλυψε πως έχει λάβει μέχρι και... κέρματα για να παίξει σε παράσταση.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Τρίτης (31/05) ο Γιάννης Βασιλώττος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την κοπέλα που τον ενθάρρυνε να σπουδάσει υποκριτική, για τα ραβασάκια που λαμβάνει από θαυμάστριες, ενώ αποκάλυψε πως έχει λάβει μόλις 4,5 ευρώ για να παίξει σε θεατρική παράσταση.

«Ήθελα να τραγουδάω και ήρθα στην Αθήνα να φτιάξω τη φωνή μου, όχι για να γίνω η πρώτη φίρμα της οικουμένης. Στα 23 μου γνώρισα μια κοπέλα και με παρότρυνε να μπω σε δραματική σχολή. Έχω δουλέψει οικοδομή, σε αποθήκες, σε ξενοδοχεία», είπε αρχικά ο Γιάννης Βασιλώττος.

Ενώ για την αναγνωσιμότητα και τις θαυμάστριες, ο Γιάννης Βασιλώττος είπε: «Βρίσκω ραβασάκια εκεί που πίνω καφέ ή μου έρχεται μήνυμα “σε είδα, τι ωραίος είσαι”. Στο θέατρο πέρυσι ένα άτομο ήρθε σχεδόν σε όλες τις παραστάσεις. Θα αρχίσω να κυνηγώ μια κοπέλα μόνο αν δω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, γιατί φοβάμαι την απόρριψη».

Τέλος, μιλώντας τις αμοιβές στο θέατρο, ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει παίξει για 4,5 ευρώ, κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ. «Έχω παίξει και για 4,5 ευρώ για να παίξω σε μία παράσταση, σε ένα φεστιβάλ.. Δεν είχαμε τόσο κόσμο. Τα μοιράσαμε στο τέλος της παράστασης…».

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο ηθοποιός:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα