Γιώργος Χρυσοστόμου: Το bullying, η δουλειά του κλόουν και η σεξουαλική παρενόχληση στα 17 του

Γιώργος Χρυσοστόμου: Το bullying, η δουλειά του κλόουν και η σεξουαλική παρενόχληση στα 17 του
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου στο The 2night Show Glomex

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, αλλά και για την περίοδο που δούλευε ως κλόουν γιατί έπρεπε να ζήσει. Επίσης, περιέγραψε την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στα 17 του.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε στο «The 2Night Show», σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στη Ρόδο, το bullying που έχει βιώσει, καθώς και για την περίοδο της ζωής του που αναγκαζόταν να εργάζεται ως κλόουν για να επιβιώσει.

“Έχω κάνει τον κλόουν σε παιδικά πάρτι. Σε πάρα πολλά παιδικά πάρτι. Ήταν μια πάρα πολύ θλιβερή δουλειά για μένα. Υπήρχαν κάποια πάρτι που τα ευχαριστιόμουν, αλλά τότε δούλευα και μπάρμαν οπότε πήγαινα ξενύχτης. Σηκωνόμουν 8 και μισή το πρωί με έναν άλλον θλιβερό και μοιράζαμε σοκοφρέτες, ντυμένος σοκοφρέτα εγώ, σε σχολεία. Το θλιβερό ήταν πως είχα κάνει ήδη ένα σίριαλ και ερχόντουσαν μαμάδες και μου έλεγαν “α είστε ο, μα γιατί;”. Και αυτό εμένα με διέλυε. Με ένα μηχανάκι, έναν χάρτη στο χέρι και ντυμένος κλόουν, χωρίς gps, μπορεί να πήγαινες από Κερατσίνι στην Κηφισιά”, εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός περιέγραψε το περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης που βίωσε σε νεαρή ηλικία ως εξής:

“Με κυνηγούσε μια τριετία κάποιος που με είδε ημίγυμνο πάνω στη σκηνή. Ήμουν 17 και αυτό έγινε στη Ρόδο και συνέχισε να με κυνηγάει στην Αθήνα. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω μόνος μου. Έπαιρνα κάποια μηνύματα στο κινητό μου με κάποια αρχικά. Τρόμαξα. Μετά άρχισε να με απειλεί, ότι δεν θα δουλέψω στο θέατρο ποτέ. Οπότε του είπα έλα να βρεθούμε από κοντά. Τον είδα από κοντά και του είπα “θα σε σκοτώσω”. Και μου είπε “χίλια συγγνώμη”. Εγώ τότε έκανα την Πεντάμορφη και το Τέρας. Και μου είπε “είσαι ένας Πεντάμορφος και είμαι ένα τέρας”. Η δουλειά μου είναι ο πιο ψεύτικος χώρος για να πεις την αλήθεια”.

Ο ηθοποιός μίλησε, επίσης, για την θρησκεία, τη νηστεία, τον γάμο, για τις κοινωνικές επιταγές, αλλά και για τον “πρώτο του ρόλο” που έπαιξε στο ψιλικατζίδικο του χωριού του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα