Γιώργος Καραμίχος: “Δάγκωνα ωμή σπλήνα για να πάρω δύναμη”

Γιώργος Καραμίχος: “Δάγκωνα ωμή σπλήνα για να πάρω δύναμη”
Γιώργος Καραμίχος στο The 2Night Show Glomex

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος μίλησε στο "The 2Night Show" μετά από 7 χρόνια απουσίας. Το "Αμερικανικό Όνειρο", ο γιος του και το κρεοπωλείο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο “The 2Night Show” στον ΑΝΤ1 τον Γιώργο Καραμίχο, σε μια αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη, μετά από απουσία 7 χρόνων, αφού ο ηθοποιός ζει εδώ και καιρό το “Αμερικανικό Όνειρο”.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην Αμερική, μίλησε για την υποτροφία του στην περίφημη σχολή υποκριτικής “Stella Adler”, ενώ εξήγησε πώς κατάφερε να γίνει από σπουδαστής, μόνιμος καθηγητής.

Επίσης, μίλησε για τον μικρό του γιο και αποκάλυψε πως αν του το ζητούσαν, θα έκανε γκεστ εμφάνιση στο “Καφέ Της Χαράς“. Όσοι θυμούνται, ο Καραμίχος είχε παίξει στη σειρά τον Άρη, τον γιο του παπά.

Ο ηθοποιός μίλησε, επίσης, για την περίοδο που δούλευε στο κρεοπωλείο του θείου του, ενώ έκανε μια αποκάλυψη που σόκαρε.

“Για έξι χρόνια, από Α’ γυμνασίου μέχρι Γ’ λυκείου δούλευα στο κρεοπωλείο του αδερφού της μητέρας μου. Αγάπησα τη δουλειά γιατί αγαπούσα τον θείο μου, ο οποίος δεν ήταν κρεοπώλης, ήταν αρτίστας. Είχε ψύχωση με όλα, η μπριζόλα έπρεπε να είναι τέλεια, είχε μια αρτιότητα. Έμαθα αισθητική μέσα στο κρεοπωλείο. Και εκεί εγώ έγραψα και τα πρώτα μου ποιήματα. Η πρώτη μου ποιητική συλλογή γράφτηκε πίσω από τις αποδείξεις του κρεοπωλείου”.

“Καμιά φορά, μετά από ώρες δουλειάς, όταν αισθανόμουν ότι ζαλιζόμουν, αυτό δεν το ξέρει κανείς, δάγκωνα σπλήνα ωμή για να φάω, για να πάρω δύναμη και να ξυπνήσω” αποκάλυψε λίγο αργότερα, αφήνοντάς τους όλους με το στόμα ανοιχτό!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα