GNTM 2 – Ελευθερία: Οι FF, το bullying και το “περίεργο” τηλεφώνημα του φίλου της

GNTM 2 – Ελευθερία: Οι FF, το bullying και το “περίεργο” τηλεφώνημα του φίλου της
Ελευθερία Καρναβά στη Φωλιά των Κου Κου Glomex

Η Ελευθερία Καρναβά μίλησε (επιτέλους!) η ίδια για όλα όσα συνέβησαν μέσα στο σπίτι, για την άσχημη συμπεριφορά των FF, για τον χαρακτήρα της που είναι αγχώδης και για εκείνο το τηλεφώνημα με τον φίλο της που της είχε πει "να υποδυθεί την καλή".

Αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας από το GNTM 2 η περιβόητη Ελευθερία Καρναβά, το κορίτσι που είχε πάρει το golden pass από τις auditions και που είχε κάνει εντύπωση σε όλους, τόσο με τις αναλογίες της, όσο και με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της, αφού είχε ένα κράμα αθωότητας, αφέλειας και χιούμορ.

Η Ελευθερία βρέθηκε καλεσμένη στη “Φωλιά των Κου Κου” και μίλησε (επιτέλους!) η ίδια για όλα όσα συνέβησαν τόσο καιρό μέσα στο σπίτι, για τις FF, την άσχημη συμπεριφορά τους απέναντί της, για τον χαρακτήρα της που είναι αγχώδης, αλλά και για εκείνο το περίεργο τηλεφώνημα με τον φίλο της που είχε μπερδέψει πολύ κόσμο.

Για την εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας είπε:

“Μου φάνηκε πάρα πολύ αγχωτική η όλη εμπειρία στο GNTM. Γενικά είμαι πάρα πολύ αγχώδης άνθρωπος, κάποια τα έπαιρνα πολύ βαριά, πληγωνόμουν εύκολα και έκλαιγα, επίσης, εύκολα. Στην προσωπική μου ζωή γελάω πολύ περισσότερο, αλλά εκεί με το άγχος και την πίεση έκλαιγα πάρα πάρα πολύ και δεν το περίμενα. Αυτές ήταν οι αντιδράσεις μου, όμως, δεν μπορούσα να τις κρατήσω έτσι κι αλλιώς, γιατί στεναχωριόμουν εύκολα”.

Όσον αφορά στο “περίεργο” τηλεφώνημα, όπου ο φίλος της της είπε “να υποδυθεί την καλή”, ανέφερε:

“Δεν προσπαθούσε να πει κάτι άλλο, απλώς έκανε πλάκα. Μάλλον κανένας δεν το κατάλαβε, αλλά δεν πειράζει. Είχε αγχωθεί λίγο και γενικότερα τρολάρει, έτσι είναι ως άνθρωπος”.

Για τις περιβόητες FF δήλωσε:

“Γενικότερα τα κορίτσια, οι φίλες μου, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί δεν μιλούσα στις FF. Δεν έλεγα ούτε καλημέρα, για να μην υπάρξει κάποιο πάτημα για να μου πουν κάτι. Δεν ήθελα να δίνω αφορμές ή δικαιώματα. Υπήρχε μια άσχημη συμπεριφορά, μετά το σταμάτησαν. Λέγαμε ότι μπορεί να φοβήθηκαν για την εικόνα τους. Δηλαδή μετά την αποκάλυψη της Μαρίνας, άλλαξαν συμπεριφορά.

Μου μίλαγαν άσχημα πριν καν αρχίσουν να λένε ότι ήμουν ακατάστατη. Έβλεπαν ένα πιάτο που δεν ήταν δικό μου και το έλεγαν σε μένα. Φαινόταν περίεργο σε όλα τα κορίτσια. Δεν ήθελα να είναι μέσα στο παιχνίδι οι FF γιατί δεν με άφηναν να νιώθω άνετα με όλα αυτά που είχαν κάνει και γι΄αυτό στο disavantage διάλεξα αυτές. Δεν ήθελα να διαλέξω φίλες μου. Δεν με ήθελαν μέσα στο σπίτι ούτε αυτές. Γενικότερα ό,τι έχουν πει δεν μου έχει κάνει εντύπωση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα