GNTM 2: Οι σέξι νοικοκυρές “άναψαν” φωτιές – Άγριος καβγάς Κάτιας και Μαρίας

GNTM 2: Οι σέξι νοικοκυρές “άναψαν” φωτιές – Άγριος καβγάς Κάτιας και Μαρίας
GNTM 2 Glomex

Η σέξι - αισθησιακή φωτογράφιση των κοριτσιών εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM 2. Ο καβγάς ανάμεσα στην Κάτια και τη Μαρία έλαβε μεγάλες διαστάσεις με φωνές και βρισιές. Αποχώρησε ένα πολύ αγαπητό κορίτσι, μια ανάσα πριν τη δεκάδα.

“Άναψαν” φωτιές στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM 2, αφού τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν με εσώρουχα και δαντέλες μέσα στην κουζίνα. Οι σέξι πόζες τους έδειξαν πως τα κορίτσια έχουν γίνει πια επαγγελματίες μοντέλα, ενώ οι φωτογραφίες τους εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή.

Παράλληλα, στο σπίτι του GNTM διαδραματίστηκε ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στην Κάτια και στη Μαρία, με αφορμή μία κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας και το θέμα της καθαριότητας. Φωνές, ουρλιαχτά και βρισιές είχαμε κατά το περιστατικό αυτό, το οποίο έλαβε μεγάλες διαστάσεις.

Τέλος, ένα κορίτσι που αγαπήθηκε πολύ από τους κριτές και που λατρεύτηκε από τα περισσότερα κορίτσια του GNTM (εκτός από τις FF) αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας με κλάματα, αλλά και με το γνωστό της χιούμορ, μια ανάσα πριν από την τελική δεκάδα του παιχνιδιού.

Το διπλό αβαντάζ της Κάτιας

Η Κάτια κατάφερε να «πουλήσει το μαγειρικό σκεύος της στους τηλεθεατές», κερδίζοντας την χθεσινή δοκιμασία επιβράβευσης αλλά και το πολυπόθητο αβαντάζ του GNTM, το οποίο αυτή τη φορά δεν ήταν ένα αλλά δύο!

Η Κάτια κλήθηκε να μοιράσει στα κορίτσια τα υλικά που θα είχαν να χρησιμοποιήσουν για την σέξι φωτογράφιση.

Πρώτα επέλεξε για τον ίδιο της τον εαυτό το αλεύρι και τη ζύμη καθώς θεωρεί πως το αλεύρι μπορεί να δώσει ένα αισθησιακό ύφος στη φωτογραφία. “Μπορείς να το πετάς, να το τρίβεις πάνω σου”.

Επέλεξε ακόμα να δυσκολέψει την Ελευθερία δίνοντας της τα κρεμμύδια, καθώς λόγω των φακών επαφής που φοράει μπορεί πολύ εύκολα να δακρύσει κι αυτό να φανεί άσχημο στη φωτογράφιση.

Παράλληλα, η Κάτια έδωσε στην Ελευθερία και το disavantage, που ήταν να φωτογραφηθεί πρώτη, χωρίς να έχει το δικαίωμα να λάβει βοήθεια από κανέναν από τους κριτές.

Σέξι πόζες και “φωτιές”

Τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν με εσώρουχα και δαντέλες μέσα στην κουζίνα, ποζάροντας στο φακό του Νίκου Μαλιάκου, εκτελώντας δουλειές μαγειρικής προετοιμασίας με σέξι διάθεση.

Όλες κατάφεραν να έχουν αισθησιακές πόζες, ωστόσο, όταν φωτογραφήθηκε η Κωνσταντίνα, η Ίλντα, η Άννα και η Κέισι επικράτησε χαμός στο στούντιο, αφού ήταν πάρα πολύ σέξι!

Ειδικά στη φωτογράφιση της Κέισι, άναψαν “φωτιές” στο στούντιο, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός, η Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέρ Μαζαρί ήταν ενθουσιασμένοι με την απόδοση των κοριτσιών.

Άγριος καβγάς μεταξύ Κάτιας και Μαρίας

Έξαλλη έγινε η Κάτια με τη Μαρία για την βρωμιά και την ακαταστασία στην κουζίνα. Αρχικά προσπάθησε να συζητήσει το πρόβλημα, αλλά η Μαρία είχε μια περίεργη και πολύ ήρεμη στάση απέναντί της.

Η Κάτια έγινε έξω φρενών με τη στάση της Μαρίας και οι φωνές και οι βρισιές γρήγορα ακούστηκαν σε όλο το σπίτι, ενώ η Μαρία αργότερα είπε: “Με τον τρόπο που το είπε η Κάτια όχι μόνο δεν πρόκειται να καθαρίσω, μπορώ να ρίξω όλη την κατσαρόλα με τους γίγαντες κάτω.

Στην Άννα η καλύτερη φωτογραφία

Παρότι το concept με θέμα «Σέξι νοικοκυρές» ήταν ένα από τα πιο δύσκολα που έκαναν τα κορίτσια, η δοκιμασία είχε αρκετές καλές φωτογραφίες και μία πρωτιά για μία εντυπωσιακή ξανθιά!

Αποχώρησε η Ελευθερία

Η Ελευθερία Καρναβά ήταν το κορίτσι που πήρε το golden pass από την κριτική επιτροπή στις auditions, αφού είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με τις αναλογίες, την πολύπλοκη προσωπικότητά της και τη «φρεσκάδα» της.

Τόσο η Ελευθερία όσο και οι φίλες της ξέσπασαν σε κλάματα, αφού είχαν δεθεί πάρα πολύ και την θεωρούσαν ένα δυνατό χαρτί μέσα στο παιχνίδι, ενώ όλες έλεγαν για το πόσο καλόψυχος, αφελής και αστείος χαρακτήρας ήταν.

Αντιθέτως, η ομάδα των FF ξέσπασε σε γέλια και εξέφρασε μεγάλη χαρά που επιτέλους έφυγε η Ελευθερία, ενώ η Κάτια φάνηκε πολύ ικανοποιημένη που κατάφερε να τη διώξει με το αβαντάζ της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα