Επιτέλους: Αυτός είναι ο περιβόητος Θάνος, ο σύντροφος της Ελευθερίας του GNTM 2

Επιτέλους: Αυτός είναι ο περιβόητος Θάνος, ο σύντροφος της Ελευθερίας του GNTM 2
Η φωτογραφία τους στη "Φωλιά των Κου Κου" Glomex

Η Ελευθερία Καρναβά έχει αναφερθεί πολλάκις στο αγόρι της, τον Θάνο, ενώ όλοι θυμόμαστε το περίεργο τηλεφώνημά τους στο GNTM 2. Την συνόδευσε στο πλατό της "Φωλιάς των Κου Κου". Δείτε τον για πρώτη φορά.

Η Ελευθερία Καρναβά υπήρξε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του GNTM 2, αφού ήταν το “golden pass” των κριτών, που την έβαλαν κατευθείαν στο παιχνίδι από τις auditions, ενώ έγινε πολλές φορές θέμα συζήτησης λόγω της συμπεριφοράς που δεχόταν από τις FF.

Ενώ αποτελούσε ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού, η Ελευθερία αποχώρησε στο επεισόδιο της Δευτέρας και την Τρίτη βρέθηκε στην εκπομπή “Η Φωλιά των Κου Κου”, όπου μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, για το bullying, αλλά και για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.

Στο πλατό της εκπομπής τη συνόδευσε ο σύντροφός της, ο περιβόητος Θάνος! Πρόκειται για τον άνθρωποι με τον οποίον η Ελευθερία διατηρεί σχέση τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ είχαμε ακούσει πολλές φορές να αναφέρεται το όνομά του από την παίκτρια όσο βρισκόταν στο παιχνίδι.

Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει και την “περίεργη” ατάκα που είχε “πετάξει” ο Θάνος κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας στο ριάλιτι μόδας, όταν της είπε “να υποδυθεί την καλή”, περιστατικό για το οποίο μίλησε η πρώην παίκτρια του GNTM στην χθεσινή της συνέντευξη.

Πάντως φαίνονται πολύ ταιριαστοί. Είναι και οι δύο τους 20 χρονών και σε λίγες μέρες κλείνουν μαζί 2 χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα