GNTM 2 – Σπυρούλα: Η αποχώρηση, η Κάτια και οι FF – Τι σημαίνει το επίθετό της

GNTM 2 – Σπυρούλα: Η αποχώρηση, η Κάτια και οι FF –  Τι σημαίνει το επίθετό της
Σπυρούλα Κάιζερ Glomex

Η Σπυρούλα Κάιζερ από την Κύπρο αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας από το GNTM. Μίλησε στη "Φωλιά των Κου Κου" για το παιχνίδι και τις περιβόητες FF, ενώ εξήγησε από πού βγαίνει το επίθετό της.

Στην εκπομπή “Η Φωλιά των Κου Κου” βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης η Σπυρούλα Κάιζερ, η πανέμορφη Κύπρια που συμμετείχε στο GNTM 2 και που αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας από το ριάλιτι μόδας.

Η Σπυρούλα έφυγε με μεγάλη απογοήτευση από το παιχνίδι, αφού αισθάνθηκε πως προσπαθούσε πάντοτε, αλλά οι κριτές δεν το έβλεπαν και θεωρούσαν πως έφταιγε το ότι “έχασε τη λάμψη της”, όπως είδαμε χθες βράδυ.

Η Κάιζερ μίλησε για την αποχώρησή της, λέγοντας:

“Δεν περίμενα να φύγω, περίμενα να φύγει άλλη κοπέλα, γιατί από τη στιγμή που σου λένε στη φωτογράφιση ότι είσαι ινφλουένσερ, πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό. Αυτό το διαφορετικό, το είχα κάνει εγώ και το υποστήριξα. Αντιθέτως, η Άννα το πήγε πιο safe. Ως εκεί. Περίμενα ότι θα φύγει η Άννα. Η Ίλντα τουλάχιστον είχε δώσει μία ιδέα! Το “κέτσαπ με τη μουστάρδα”, που της είπαν οι κριτές! Έδωσε έστω κάτι”.

Η Σπυρούλα αναφέρθηκε, επίσης, στις FF, αλλά και την Κάτια, αποκαλύπτοντας:

“Εγώ ήθελα να κρατάω τις ισορροπίες. Είμαι της άποψης ότι αν δίνεις αγάπη, παίρνεις αγάπη. Αυτό το εισέπραξα από τις FF. Δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί τους. Το πρόβλημά μου ήταν ότι δεν μιλούσαν καλά στα άλλα κορίτσια, που ήταν φίλες μου. Ο αποχαιρετισμός της Κάτιας προς εμένα πιστεύω ότι ήταν αληθινός. Γενικά δεν ξέρω αν λέει αλήθεια ή ψέματα, το ότι, όμως, με υποστήριζε με κάποιον τρόπο, το έκανε όντως”.

Φυσικά, η όμορφη Κύπρια ρωτήθηκε και για το παράξενο επίθετό της, που δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο στην Κύπρο. Το εξήγησε ως εξής:

“Το είχε πάρει ο παππούς μου από το χωριό. Ήταν παρατσούκλι, γιατί έμοιαζε του Βασιλιά Κάιζερ στη Γερμανία και είχε μείνει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα