GNTM2: Στην κλίκα των “FF” η Κωνσταντίνα – Έξαλλη η Ζενεβιέβ

GNTM2: Στην κλίκα των “FF” η Κωνσταντίνα – Έξαλλη η Ζενεβιέβ

Χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM2 με την Κωνσταντίνα να αλλάζει "στρατόπεδο", την Ζενεβιέβ έξαλλη με τις ενδυματολογικές επιλογές των κοριτσιών, αλλά και μια αποχώρηση που απέδειξε ότι τα πράγματα δυσκολεύουν.

Η Κάτια, η Ασημίνα και η Άννα είχαν από την αρχή του παιχνιδιού πιο κοντινές σχέσεις, έχοντας απομονωθεί από τα υπόλοιπα κορίτσια στο σπίτι. Τώρα στην κλίκα τους έχει μπει και η Κωνσταντίνα με την αλλαγή στάσης της να έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Όπως φαίνεται στο χθεσινό επεισόδιο την άφησαν να κοιμηθεί μόνη της στο δωμάτιο, αφού όπως είπε η Κέισι “Η Εμμανουέλα, η Άννα Μαρία και η Ίλντα δεν ένιωθαν άνετα να μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο μαζί της”.

Οι FF “ανέλαβαν την ευθύνη” για την τροπή που έχουν πάρει οι σχέσεις των κοριτσιών στο σπίτι, ενώ η Κάτια σχολίασε χαρακτηριστικά: “Η Κωνσταντίνα τα τελευταία βράδια έρχεται στο δωμάτιο και κάθεται μαζί μας, κάνουμε πιο πολλή παρέα και τα κορίτσια την έχουν απομονώσει. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ποιος είναι κομπλεξικός και ποιος έχει τα θέματα εδώ μέσα”.

Έξαλλη η Ζενεβιέβ με τις παίκτριες

Ξεπέρασε τα όρια χθες η Ζενεβιέβ με τα σχόλια της καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας και της φωτογράφισης εκνευρίζοντας τα κορίτσια και προκαλώντας πολλαπλές αντιδράσεις.

Ως πρώτη φάση της δοκιμασίας τα κορίτσια έπρεπε να επιλέξουν μέσα σε χρονικό περιθώριο 15 λεπτών ένα outfit που να ταιριάζει με το στυλ της χώρας που είχαν να “εκπροσωπήσουν”. Η Ζενεβιέβ εμφανώς απογοητευμένη από τις ενδυματολογικές επιλογές των κοριτσιών σχολίασε: “Αυτά κάνατε; Συγχαρητήρια και καλά μας Χριστούγεννα. Εγώ αυτό δεν το δέχομαι για styling. Να το ξέρετε. Ευτυχώς που δεν είμαι στην κριτική επιτροπή”.

Δεν έλειψαν τα σχόλια της και κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, όταν όπως φαίνεται δημιούργησε εκνευρισμό σε πολλά από τα κορίτσια με τον ειρωνικό της τόνο.

Η νικήτρια της δοκιμασίας και ποια αποχώρησε

Νικήτρια της χθεσινής δοκιμασίας αναδείχθηκε η Μαρία, η οποία το περίμενε πως και πως αφού έριξε από το βάθρο την Κάτια, πράγμα που μελετούσε καιρό. Η Μαρία κατάφερε να αναδείξει επάξια το Αμερικάνικο street style που επέλεξε και αυτό της χάρισε την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας. Μάλιστα, *spoiler για το επόμενο επεισόδιο* στο trailer βλέπουμε ότι η Μαρία χρησιμοποιεί το πλέονεκτημα της εναντίον της Κάτιας. Πρόκειται μάλιστα, για ένα πολύ δυνατό “πλεονέκτημα”, αφού θα διαλέξει εκείνη την φωτογραφία της Κάτιας με την οποία θα κριθεί στο πλατό του αυριανού επεισοδίου.

Η παίκτρια που αποχώρησε είναι η Σπυρούλα, ένα από τα πολύ αγαπητά κορίτσια στο σπίτι μέχρι κι από τις “FF”, που της ευχήθηκαν τα καλύτερα για την πορεία της εκτός του διαγωνισμού και την αγκάλιασαν θερμά. Η Σπυρούλα ξέσπασε σε κλάματα καθώς όπως εξήγησε, τις τελευταίες εβδομάδες νιώθει πως όλη η προσπάθειά της αδικείται από τους κριτές αφού ακούει μόνο αρνητικά σχόλια. Παράλληλα η Ίλντα που βρέθηκε στην τελική δυάδα αποχώρησης μαζί της ξέσπασε σε κλάματα, ενώ η Σπυρούλα έφυγε χαμογελαστή απ’ το παιχνίδι όπως ακριβώς μας είχε συνηθίσει αυτούς τους δύο μήνες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα