GNTM: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φωτογραφίζεται με τις 10 νέες παίκτριες

GNTM: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φωτογραφίζεται με τις 10 νέες παίκτριες
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Το όμορφο μοντέλο θα είναι ξανά στην κριτική επιτροπή, στη δεύτερη σεζόν του GNTM. Ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με 10 κορίτσια που θα δούμε φέτος, ωστόσο, έκρυψε τα πρόσωπά τους, αφού δεν επιτρέπεται να αποκαλύψει και πολλά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μία από τους κριτές του Greece’s Next Top Model, είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για την επιστροφή του ριάλιτι μοντέλων για δεύτερη συνεχή και το δεν το κρύβει.

Το σέξι μοντέλο θα βρίσκεται και φέτος στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού, αλλά και πλάι στα κορίτσια που θα προσπαθήσουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Οι τηλεθεατές έχουν πάρει μια μικρή γεύση από τον νέο κύκλο του GNTM, ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να μας δώσει άλλη μία, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στα social media.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε στα insta stories της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται με 10 κοπέλες που θα δούμε στη φετινή σεζόν. 

Έχει κρύψει τα πρόσωπά τους τοποθετώντας emojis, μιας και δεν επιτρέπεται να μας αποκαλύψει το οτιδήποτε πριν από την προβολή του ριάλιτι, που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό στο Star.

Στη φωτογραφία των backstage η ίδια αναφέρει πως θα ήθελε πολύ να αποκαλύψει περισσότερα, ωστόσο, ακόμη κι αυτά είναι αρκετά στο παρόν στάδιο! Δείτε την παρακάτω:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα