Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απαντά για την πλαστική στη μύτη της με δύο φωτογραφίες

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απαντά για την πλαστική στη μύτη της με δύο φωτογραφίες
Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου Instagram

Το όμορφο μοντέλο αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση στο ερώτημα "αν έχει κάνει πλαστική στη μύτη της" μέσω Instagram. Οι φωτογραφίες που ανήρτησε και το μήνυμά της για το ότι θα πρέπει να αγαπάμε τις ατέλειές μας.

Απάντηση σε όσα γράφονται και λέγονται τον τελευταίο χρόνο για την πλαστική που ενδεχομένως να έχει κάνει, δίνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το όμορφο μοντέλο, που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσω της συμμετοχής της στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model, ανέβασε δύο φωτογραφίες, ώστε να δείξει τη “δύναμη” του μακιγιάζ και των “μεταμορφώσεων” που αυτό μπορεί να επιτύχει. 

Η ανάρτησή της, πάντως, θα μπορούσε να θεωρηθεί εύστοχη χρονικά, αφού το GNTM 2 πλησιάζει και όλοι θυμόμαστε τον περσινό σάλο που δημιουργήθηκε στις οντισιόν σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις και τις πλαστικές.

Η Ηλιάνα, λοιπόν, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν του ριάλιτι μοντέλων, δεν φοβάται να τσαλακωθεί για άλλη μια φορά, γράφοντας για το πολυσυζητημένο ερώτημα του αν έχει κάνει πλαστική στη μύτη της τα εξής:

“«Συγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;» Η απάντηση είναι όχι, απλά μεγάλωσα και επίσης με βάφουν επαγγελματίες (μιλάμε για contouring όχι αστεία). Η ομορφιά βρίσκεται και πηγάζει μέσα μας. Ξέρω ότι δεν έχω την τέλεια μύτη. Έχω τη δική μου μύτη και την αγαπώ. Αγάπησε και εσύ τη δική σου και όποια ατέλεια έχεις. Γιατί οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν. Μας κάνουν διαφορετικούς και φυσικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ! Εγώ σε αγαπάω όπως ακριβώς είσαι. Αλλά αν και πάλι θέλεις να αλλάξεις θα σε αγαπάω και πάλι. Γιατί εκτός από μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη καρδιά. #cyranodebergerac”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα