GNTM – Ηρακλής: Αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είναι ζευγάρι με την Μαρινέλα

GNTM – Ηρακλής: Αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είναι ζευγάρι με την Μαρινέλα
Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ στην Φωλιά των Κου Κου Glomex

Ο νικητής του GNTM 3 Ηρακλής Τσουζίνοφ μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την πρώην συμπαίκτριά του Μαρινέλα Ζύρα. Όσα αποκάλυψε για τα επόμενα βήματά του.

Στην εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου” βρέθηκε καλεσμένος ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο μεγάλος νικητής του GNTM 3, ο οποίος αναφέρθηκε στα βήματά του μετά το ριάλιτι μοντέλων του Star, αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου τόσο καιρό μετά το παιχνίδι.

“Τα πράγματα πάνε πολύ καλά, γιατί έχω κατασταλάξει σιγά σιγά στο τι θέλω να κάνω. Μέσα στο καλοκαίρι θα πάω στο Λονδίνο για να με δουν στο πρακτορείο Elite. Ο κόσμος τώρα έχει ηρεμήσει, υπάρχει ακόμη το hype, αλλά δεν είναι όπως στις αρχές όταν με βλέπουν στο δρόμο. Ήταν ακραίο. Είχα πάθει παράνοια. Έβλεπα κινητό και νόμιζα ότι τραβάνε εμένα. Δηλαδή, έβλεπα κάποιον να μιλάει στο τηλέφωνο ή να παίζει με το κινητό του και έλεγα ότι δεν παίζει, με τραβάνε φωτογραφίες ή βίντεο. Ενώ ο άνθρωπος μπορεί απλώς να μιλούσε με κάποιον”.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ αποκάλυψε, επίσης, για πρώτη φορά πως είναι σε σχέση με την πρώην συμπαίκτριά του Μαρινέλα Ζύρα, με την οποία εμφανίζονταν μαζί το προηγούμενο διάστημα, αλλά διέψευδαν πως είναι ζευγάρι.

“Πλέον δεν κρυβόμαστε με την Μαρινέλα, κάνουμε ότι θέλουμε και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Θα την φιλήσω έξω, γιατί πραγματικά δεν θέλουμε να κρύψουμε κάτι. Ισχύει ότι αν το είχαμε δημοσιοποιήσει από την αρχή, δεν θα υπήρχε αυτό το κυνήγι. Ακόμη υπάρχει το σασπένς ο κόσμος θέλει να μάθει αν είμαστε μαζί, τραβάνε με τα κινητά φωτογραφίες”, δήλωσε και πρόσθεσε:

“Σκέφτεσαι ότι είσαι με έναν άνθρωπο που δεν κομπλάρει και μπορεί να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα, δύο μυαλά καλύτερα από ένα. Όταν την είδα στο παιχνίδι είπα πολύ όμορφη κοπέλα, όπως είδα κι άλλες κοπέλες που ήταν όμορφες. Και λέω εντάξει, όπως κάτσει, εγώ θα είμαι ο εαυτός μου και αν γίνει κάτι, οκ. Με την Μαρινέλα γίναμε ζευγάρι μετά το GNTM, δεν ήξερα τι γίνεται ήμουν πολύ μπερδεμένος, ούτε εγώ δεν ήξερα τι γίνεται, ήμουν σε ένα πειραματικό στάδιο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα