Γυμνή η Lisa Rinna: Είναι 53 ετών, αλλά 'δεν δίνει δεκάρα'

Γυμνή η Lisa Rinna: Είναι 53 ετών, αλλά 'δεν δίνει δεκάρα'

Τι κι αν η ηθοποιός του Melrose Place έχει συμπληρώσει τα 53, ποζάρει χωρίς ρούχα στο instagram για να γιορτάσει την επιστροφή στο γυμνό, από το Playboy

Πριν από μερικές ημέρες οι υπεύθυνοι του Playboy ανακοίνωσαν πως αναθεωρούν την απόφασή τους να πάψουν τα γυμνά εξώφυλλα. Η είδηση ήρθε να ανακουφίσει κατά κύριο λόγο τον ανδρικό πληθυσμό. Ωστόσο, φαίνεται πως επώνυμοι εκπρόσωποι του γυναικείου φύλλου σπεύδουν να χαιρετίσουν την επιστροφή στο παλιό, καλό γυμνό. Η Lisa Rinna, ηθοποιός που στην Ελλάδα γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στην καθημερινή σαπουνόπερα 'Melrose Place', έσπευσε να πανηγυρίσει την απόφαση στο instagram.

Παρά τα 53 της χρόνια, έβγαλε τα ρούχα της και πανηγύρισε την "ομορφιά του γυναικείου σώματος" όπως σημειώνει δίπλα στη φωτογραφία. Η Rinna τονίζει πως πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας και τον εαυτό μας και σχολιάζει: "Επιστρέφει. Φοβήθηκα στην αρχή, είπα είμαι 53 ετών. Δεν δίνω δεκάρα! Ζήτω στο Playboy που επαναφέρει το γυμνό. Το γυναικείο σώμα είναι τόσο όμορφο, σε όποια κιλά και οποιαδήποτε ηλικία. Να είστε περήφανοι".

SHARE: