Harry Styles & Emily Ratajkowski: Είναι ζευγάρι – Παθιασμένα φιλιά στην Ιαπωνία

Harry Styles & Emily Ratajkowski: Είναι ζευγάρι – Παθιασμένα φιλιά στην Ιαπωνία
Harry Styles και Emily Ratajkowski Chris Pizzello/AP Photo/Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ερωτευμένοι στην Ιαπωνία ο Harry Styles και η Emily Ratajkowski, οι οποίοι όπως φαίνεται είναι το νέο hot ζευγάρι της σόουμπιζ.

Αποτελούν ο καθένας για τους δικούς του λόγους, δύο από τα πιο hot πρόσωπα της διεθνής σόουμπιζ και κάθε τους κίνηση και εμφάνιση γίνεται θέμα συζήτησης.

Ο λόγος για τον Harry Styles και την Emrata, κατά κόσμον Emily Ratajkowski, οι οποίοι φαίνεται πως βρήκαν τον έρωτα ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, μήνες μετά τον χωρισμό τους από τους πρώην συντρόφους τους. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και τους δείχνουν να ανταλλάζουν παθιασμένα φιλιά στο Τόκιο της Ιαπωνίας, έναν από τους σταθμούς της περιοδείας “Love On Tour” που πραγματοποιεί ο ταλαντούχος καλλιτέχνης σε όλο τον κόσμο.

Όπως φαίνεται το εντυπωσιακό μοντέλο ακολούθησε τον τραγουδιστή στην ασιατική πρωτεύουσα για την περιοδεία του και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές με τους δυο τους να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Emily Ratajkowski τον Οκτώβριο του περασμένου έτους κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κατά του συζύγου της Sebastian Bear-McClard, μετά τις φήμες περί απιστίας του και ενώ εκείνος παρακολούσε το 31χρονο μοντέλο να τον συγχωρέσει, κάτι που εκείνη δεν είχε σκοπό να κάνει. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια στενή τελετή τον Φεβρουάριο του 2018, ενώ στην τελετή είχαν παρευρεθεί λίγοι κοντινοί φίλοι τους.

Όσο για τον Harry Styles αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με την πρώην σύντροφό του, την Olivia Wilde, αφού διαπίστωσαν ότι είχαν “διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν χώρια”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα