Χωρισμός Ρατακόφσκι: Ο Μπέαρ-ΜακΚλαρντ παρακαλάει να τον συγχωρέσει για την απιστία

Χωρισμός Ρατακόφσκι: Ο Μπέαρ-ΜακΚλαρντ παρακαλάει να τον συγχωρέσει για την απιστία
Η Έμιλι Ρατακόφσκι και ο Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ AP

Τέλος στον γάμο της με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ φαίνεται να δίνει η Έμιλι Ρατακόφσκι, με τον ίδιο να ζητά μια ευκαιρία ακόμη.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι φημολογείται ότι χώρισε με τον σύζυγό της, Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, μετά από δημοσιεύματα που ισχυρίζονται πως την απάτησε.

Η 31χρονη καλλονή, όπως αναφέρει το PageSix, είναι ανένδοτη, καθώς δεν έχει καμία διάθεση να τον συγχωρήσει και να ξεχάσει. Μάλιστα, πηγή που βρίσκενται κοντά στο μοντέλο, δήλωσε πως ο Σεμπάστιαν την παρακαλάει.

“Ο Σεμπάστιαν την παρακαλεί να του δώσει άλλη μια ευκαιρία“, είπε στο Page Six μια πηγή κοντά στον Ρατακόφσκι. “Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί γιατί η Έμιλι έψαξε μετα τις φήμες και ανακάλυψε ακόμα περισσότερα πράγματα που έκανε πίσω από την πλάτη της”.

Οι φήμες χωρισμού πυροδοτήθηκαν, όταν η καλλονή εθεάθη να βγαίνει για μια βόλτα στην Νέα Υόρκη με τον σκύλο της, χωρίς τον σύζυγό στο πλευρό της, ούτε το δαχτυλίδι της.

Ορισμένοι φίλοι του ζευγαριού λυπούνται πραγματικά που βλέπουν τον γάμο τους να τελειώνει. “Αυτό που είχαν ήταν πραγματικά ξεχωριστό. Σε όλους τους φίλους τους άρεσε να τους παρακολουθούν στις εφημερίδες και στους τίτλους», είπε μια άλλη πηγή.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια στενή τελετή τον Φεβρουάριο του 2018, ενώ στην τελετή είχαν παρευρεθεί λίγοι κοντινοί φίλοι τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα