Ο Henry Cavill δεν θα ξαναπαίξει τον Superman – Τον απέλυσε η DC

Ο Henry Cavill δεν θα ξαναπαίξει τον Superman – Τον απέλυσε η DC
AP / @Clay Enos

Στην ανάρτησή του ο Henry Cavill ούτε λίγο ούτε πολύ αφήνει να εννοηθεί ότι το στούντιο των Warner Bros και DC τον... απέλυσε. "Η είδηση δεν είναι εύκολη να τη μοιραστώ" γράφει μεταξύ άλλων.

Δυσάρεστα νέα για τους κομικόφιλους επιφύλασσε το πρωί της Πέμπτης καθώς ο ηθοποιός Henry Cavill ανακοίνωσε σε ανάρτησή του ότι δεν πρόκειται να φορέσει ξανά την κάπα του Superman.

Στο κείμενό του ο Cavill ούτε λίγο ούτε πολύ αφήνει να εννοηθεί ότι το στούντιο των Warner Bros και DC τον… απέλυσε: «Μόλις είχα μια συνάντηση με τον James Gunn και τον Peter Safran και τα νέα είναι δυσάρεστα. Τελικώς δεν πρόκειται να επιστρέψω ως Superman. Η είδηση δεν είναι εύκολη να τη μοιραστώ, δεδομένου ότι το στούντιο τον περασμένο Οκτώβρη μού είπε να ανακοινώσω την επιστροφή μου στον ρόλο… Αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή σκυτάλης είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο James και ο Peter έχουν να χτίσουν ένα σύμπαν. Εύχομαι στους δυο τους, καθώς και σε όλους όσυς θα εμπλακούν στο νέο σύμπαν, καλή τύχη» γράφει ο 39χρονος ηθοποιός.

«Για όσους ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να θρηνήσουμε για λίγο, αλλά μετά πρέπει να θυμηθούμε….. Ο Superman είναι ακόμα εδώ. Όλα όσα αντιπροσωπεύει εξακολουθούν να υπάρχουν, και τα παραδείγματα που μας δίνει εξακολουθούν επίσης να υπάρχουν! Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει ο Superman δε θα περάσει ποτέ» συνέχισε.

Henry Cavill: Δείτε την ανάρτησή του

Η απόφαση για την απόλυση του Cavill εγείρει εκ νέου τις παθογένειες που φαίνεται πως καλά κρατούν στην DC, πάρα την απομάκρυνση του Walter Hamada, του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή των κινηματογραφικών πρότζεκτ, ο οποίος και είχε παρουσιαστεί ως η πηγή όλων των δεινών…  Ας μην ξεχνάμε ότι (ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν Spoilers) ο Cavill είχε γυρίσει εκτάκτως μια σκηνή ως Superman, η οποία συμπεριλήφθηκε στην ταινία “Black Adam” και λίγο μετά την προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους , είχε ανακοινώσει την επίσημη επιστροφή του, με πολλούς να εικάζουν ότι υπάρχει στα σκαριά μια ταινία “Man of Steel 2”. Τελικώς όμως το στούντιο… είπε-ξείπε και ο Cavill αποτελεί πλέον κρυπτονιανό παρελθόν.

Η απόλυση του Cavill έρχεται λίγα 24ωρα μετά την ακύρωση της ταινίας “Wonder Woman 3”, δεδομένου ότι Gunn και Safran διαφώνησαν με το σενάριο που παρέδωσε η σκηνοθέτιδα Patty Jenkins. Αρχικά το στούντιο άφησε να εννοηθεί ότι για όλα φταίει το… ταπεραμέντο της Jenkins, όμως μετά τις πρόσφατες αυτές εξελίξεις (και την ανάρτηση της Jenkins, όπου ξεκαθαρίζει λίγο πολύ ότι την έδιωξαν με συνοπτικές διαδικασίες), είναι εμφανές ότι η DC ψάχνει να δει τι θα κάνει κινηματογραφικά ώστε να ανταγωνιστεί πιο δυναμικά τη Marvel. Κι είναι κρίμα δεδομένου ότι δημιουργικό ταλέντο (ειδική αναφορά αξίζει εδώ στον Zack Snyder) και υλικό για το ενοποιημένο σύμπαν που τόσο ποθεί, είχε, απλά δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί.

Το πιθανότερο σενάριο είναι οι Gunn-Safran να θέλουν να δημιουργήσουν εκ του μηδενός ένα νέο κινηματογραφικό σύμπαν, επομένως θα περιμένουμε re-cast για όλους τους χαρακτήρες (πιθανώς και της Gal Gadot; ). Φήμες μάλιστα λένε ότι στο νέο σύμπαν, ο επίσημος Batman θα είναι ο Robert Pattinson, γεγονός που θα καταστήσει το “The Batman” του Matt Reeves το πρώτο κεφάλαιο στο νέο franchise που είναι στα σπάργανα.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές στην DC, μακάρι να υπάρχει όντως solid σχέδιο για τα όσα έπονται…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα