House of Fame – Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Οι αναρτήσεις με τη Μαριάννα μετά τη νίκη του

House of Fame – Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Οι αναρτήσεις με τη Μαριάννα μετά τη νίκη του
Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας Instagram / @stefanospitsi_official

Ο νικητής του "House of Fame" Στέφανος Πιτσίνιαγκας έκανε τις πρώτες του αναρτήσεις στο Instagram, μαζί με τη σύντροφό του, Μαριάννα Κάρα, με την οποία γνωρίστηκαν και έκαναν σχέση στο παιχνίδι.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας αναδείχθηκε νικητής του “House of Fame” στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής (28/05) στον ΣΚΑΙ, κερδίζοντας ένα “χρυσό” συμβόλαιο με την Panik Records.

Ο νεαρός τραγουδιστής κατάφερε να εξασφαλίσει την ψήφου του τηλεοπτικού κοινού και να επικρατήσει έναντι των υπόλοιπων φιναλίστ, που ήταν οι Γιάννης Αρβανιτίδης, Άρης Βανταράκης, Γιώργος Σπετσιώτης, Jimmy Sion και Βένια Καραγιαννίδου.

Στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, μετά την πολυπόθητη νίκη του, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας δημοσίευσε μια φωτογραφία του από το παιχνίδι και ευχαρίστησε τους καθηγητές του, αλλά και τον κόσμο, που πίστεψαν στις δυνατότητές του.

Όπως έγραψε: “Ένα όμορφο ταξίδι 15 εβδομάδων έφτασε στο τέλος του. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και το οφείλω σε εσας που με στηρίξατε από την αρχή. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου για όλη την στήριξη που μου έδωσαν, τους ανθρώπους της παραγωγής που με πίστεψαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω αυτό το ταξίδι, ευχαριστώ πολύ τους κριτές μας για όλα αυτά που μου είπαν και ήταν τιμή μου να τους ακούω να μου δίνουν συμβουλές και οδηγίες, αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω σε εσάς. Ο θεός να σας έχει καλά με υγεία και να σας τα δώσει όλα απλόχερα στην ζωής σας”.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στα stories του και ένα βίντεο με τους φίλους του, ενώ στην παρέα ήταν και η πρώην συμπαίκτρια και σύντροφός του, η Μαριάννα Κάρα, με την οποία ανέπτυξαν σχέση όσο βρίσκονταν στο μουσικό ριάλιτι.

Η νεαρή κοπέλα προχώρησε και η ίδια σε αναρτήσεις με φωτογραφίες τους, μετά το τέλος του “House of Fame”, που στάθηκε η αφορμή για τη γνωριμία τους.

Οι αναρτήσεις Στέφανου και Μαριάννας


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα