Η Adele ‘τα χώνει’ σε θαυμάστρια που βιντεοσκοπεί τη συναυλία

default image

Όπλισε η Βρετανή τραγουδίστρια όταν μια γυναίκα από το κοινό έστησε κάμερα σε τρίποδα και βιντεοσκοπούσε τη συναυλία. "Μπορείς να σταματήσεις να με βιντεοσκοπείς με την κάμερα, είμαι εδώ στην πραγματική ζωή" (vid)

Έξαλλη η Adele έκανε παρατήρηση σε θαυμάστρια που παρακολουθούσε τη συναυλία της, όταν συνειδητοποίησε πως η τελευταία  είχε στήσει τρίποδα και βιντεοσκοπούσε την εμφάνιση. Η Βρετανή τραγουδίστρια που πραγματοποιεί παγκόσμια περιοδεία, βρισκόταν στο Άμστερνταμ, όταν σε ένα διάλειμμα από τα τραγούδια του πολυπλατινένιου της άλμπουμ ’25’ “στόχευσε” στη γυναίκα από το κοινό.

“Θα ήθελα να πω σε εκείνη την κοπέλα, μπορείς να σταματήσεις να με βιντεοσκοπείς, επειδή ξέρεις είμαι στην πραγματικότητα εδώ. Μπορείς να απολαύσεις την εμφάνιση στην πραγματική ζωή, παρά μέσα από την κάμερα” σημείωσε, για την γυναίκα που είχε στήσει την κάμερά της και παρακολουθούσε όλη τη συναυλία από την μικρή οθόνη της συσκευής.

“Μπορεί να κατεβάσεις τον τρίποδα; Αυτό δεν είναι DVD, είναι ζωντανή εμφάνιση. Θα ήθελα να απολαύσεις το σόου γιατί υπάρχουν πολλοί άλλοι άνθρωποι που βρίσκονται έξω από το στάδιο και δεν κατάφεραν να βρίσκονται εδώ” σημείωσε η Adele με το κοινό να ζητωκραυγάζει.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα