Η Άνιστον δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια στο Πουέρτο Ρίκο

US actress Jennifer Aniston poses during a photocall ahead of a diner for the launch of a Louis Vuitton leather goods collection in collaboration with US artist Jeff Koons, at the Louvre in Paris, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Francois Mori)
US actress Jennifer Aniston poses during a photocall ahead of a diner for the launch of a Louis Vuitton leather goods collection in collaboration with US artist Jeff Koons, at the Louvre in Paris, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Francois Mori) AP

Η πρωταγωνίστρια των Friends πρόσφερε από μισό εκατομμύριο σε Ερυθρό Σταυρό και στο ίδρυμα Ricky Martin για την ανακούφιση των πληγέντων από τον τυφώνα Μαρία στο Πουέρτο Ρίκο

Η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον προέβη σε δωρεές 500.000 δολαρίων στον Ερυθρό Σταυρό και 500.000 δολαρίων στο Ίδρυμα Ricky Martin για να ενισχύσει τις προσπάθειές τους στην ανακούφιση των πληγέντων από τον τυφώνα Μαρία στο Πουέρτο Ρίκο.

Ο Πορτορικανός τραγουδιστής της ποπ, Ρίκι Μάρτιν ευχαρίστησε μέσω Twitter την Άνιστον για τη γενναιόδωρη δωρεά της.

«Τζένιφερ Άνιστον είσαι καταπληκτική. Σ’ ευχαριστούμε που δώρισες 500 εκ. δολάρια στο Ίδρυμα για την ανακούφιση του Πουέρτο Ρίκο #PuertoRico relief fund. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Σώζεις τις ζωές μας Τζεν» έγραψε ο τραγουδιστής.

Το Ίδρυμα Ρίκι Μάρτιν έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια για τους πληγέντες από τον καταστροφικό τυφώνα. Ο Άλεκ Μπάλντουιν και ο Λεονάρντο ντι Κάπριο έχουν κάνεις επίσης δωρεές.

«Αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται το Πουέρτο Ρίκο. Τέσσερα εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες 16 μέρες μετά, εξακολουθούν να μην έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, φάρμακα, νερό, βρεφικά γάλατα και πάνες» ανέφερε ο Ρίκι Μάρτιν. «Οι άνθρωποι πεθαίνουν. Μίλησα σε θύματα που έπρεπε να θάψουν τους συγγενείς τους στην πίσω αυλή γιατί δεν είχαν κανέναν να τους βοηθήσει μετά από σχεδόν 10 ημέρες. Είναι ένας εφιάλτης» δήλωσε ο Ρίκι Μάρτιν στο περιοδικό People.

Στις αρχές του μήνα, μια άλλη Τζένιφερ, η JLO, άνοιξε το χορό των δωρεών στους πληγέντες προσφέροντας επίσης 1 εκατομμύριο δολάρια για τις ζημιές από τον τυφώνα. Η Λόπεζ, που γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από πορτορικανούς γονείς, συμμετείχε στην εκστρατεία της Πολιτείας και εξήγησε ότι η δωρεά θα δοθεί σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις που εργάζονται μαζί και με άλλους λατινοαμερικανούς αστέρες για να βοηθήσουν το νησί. Χρήματα προσέφερε όμως και ο Πορτορικανός τραγουδιστής Daddy Yankee που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Despacito.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ/AP Photo/Francois Mori

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η βοήθεια της Τζένιφερ Λόπεζ στο Πουέρτο Ρίκο που επλήγη από τη 'Μαρία'

Έκκληση από mr Despacito: Το Πουέρτο Ρίκο χρειάζεται βοήθεια

SHARE: