Η Άννα Βίσση και η ιστορία πίσω από το “Δώδεκα”

Η Άννα Βίσση και η ιστορία πίσω από το “Δώδεκα”
Άννα Βίσση mega

Η Άννα Βίσση αποκάλυψε μια ιστορία πίσω από το διαχρονικό "Δώδεκα". "Νίκο για σένα" είπε ύστερα και τραγούδησε την επιτυχία της.

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας πάνε “πακέτο” στη συνείδηση των περισσότερων ανθρώπων. Πολλές από τις επιτυχίες της αγαπημένης τραγουδίστριας άλλωστε, ήταν δημιουργίες του. 

Στη εμφάνισή της το βράδυ της Παρασκευής στο MEGA θυμήθηκε μια ιστορία πίσω από το “Δώδεκα”. 

Το τραγούδι αυτό γράφτηκε εδώ, το 1985. Όσο το έλεγα, ο Καρβέλας δεν αντιδρούσε ωραία. Κάναμε ένα μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε. Μου είπε ότι “δεν μου σηκώνεις την τρίχα, δεν το ερμηνεύεις όπως θα ήθελα. Θα μάθεις να τραγουδάς;”

Και σηκώθηκε και έφυγε, με παράτησε. Έμεινα όλη τη νύχτα και θυμάμαι ότι είχα κοιμηθεί εδώ. Με πήρε ο ύπνος από την κούραση, πια. Τραγούδα, τραγούδα, δεν μου έβγαινε. Και με ξύπνησε η ηλεκτρική σκούπα μιας κοπέλας που ήρθε να καθαρίσει, γύρω στις 11 το πρωί. 

Μπαίνω μέσα, τσαντισμένη, λέω “δεν είναι δυνατόν, θα το πω”. Γελάω γιατί θυμάμαι ότι του άρεσε μετά. Με αγκάλιασε, με φίλησε” έκλεισε η Άννα και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ξέρουμε σήμερα. 

“Νίκο για εσένα”, είπε λίγο πριν ερμηνεύσει την μεγάλη της επιτυχία.

Η Άννα Βίσση, η εμφάνιση της οποίας προκάλεσε και πάλι ντελίριο ενθουσιασμού, ευχαρίστησε από το Twitter τους τηλεθεατές για τα όμορφα μηνύματα που της έστειλαν. “Θέλω πριν κοιμηθώ να σας πω κι εγώ κάτι… Διαβάζω τώρα τα μηνύματα που στέλνατε όσο εγώ τραγουδούσα και συγκινούμαι πολυ… Νοιώθω γεμάτη και δικαιωμένη για όσα κατάφερα μέχρι τώρα και τόσο περήφανη για τα τραγούδια του Νίκου που ακόμα με καθιστούν ικανή να με αγαπάτε τόσο“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα