Η απάντηση Μαυρίδη για το καυτό φιλί στη Νικολέτα Ράλλη πάνω στο βράχο

Η απάντηση Μαυρίδη για το καυτό φιλί στη Νικολέτα Ράλλη πάνω στο βράχο
Η επίμαχη φωτογραφία Μαυρίδη - Ράλλη που έκανε το γύρο του διαδικτύου Instagram

Η φωτογραφία στο instagram που απασχόλησε όσο τίποτα άλλο τα social media και τις ψυχαγωγικές εκπομπές και η απάντηση του παρουσιαστή στην κάμερα του Star.

Η είδηση για τη σχέση του Γιώργου Μαυρίδη με τη Νικολέτα Ράλλη έκανε το γύρο των τηλεοπτικών πάνελ μέσα στο καλοκαίρι. Η φωτογραφία ωστόσο που ανάρτησε ο ίδιος στο instagram, να φιλιέται με την παρουσιάστρια σε βραχάκια πλάι στο κύμα έσπασε κυριολεκτικά το διαδίκτυο. Ο παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα της «Φωλιά των Κου Κου» για τη σχέση του και παρότι ένιωθε μια κάποια αμηχανία δήλωσε.

«Την ξέρεις προσωπικά τη Νικολέτα; Είμαι πολύ καλά και πραγματικά είναι ο θηλυκός Μαυρίδης, δεν πιάνεται» ανέφερε ο παρουσιαστής του beat Buzzer. Όσο για τον χαρακτηρισμό της σχέσης τους, ως έναν μεγάλο έρωτα σχολιάζει: «Μην είστε υπερβολικοί και εσείς, “μεγάλη αγάπη”. Είμαστε μια χαρά».

Για να κλείσει τη συζήτηση, ο Γιώργος Μαυρίδης επανέλαβε για την σύντροφό του: «Η Νικολέτα είναι η μία στο εκατομμύριο, όλα τα άλλα είναι περιττά». Δείτε τι ανέφερε στην κάμερα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα